Ads Top

Όχι που θα τον άφηνε: H Καινούργιου πήρε τηλέφωνο τον Τσαγκρίδη μετά τα δημοσιεύματα που φιλιέται με Δανάη Μπάρκα


Σάλος επικράτησε στην ελληνική showbiz με την ερωτική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου, του Φίλιππου Τσαγκρίδη και την Δανάη Μπάρκα. 
Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως ο επιχειρηματίας έχει έρθει πολύ κοντά με την παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη στο MEGA. Τότε η Κατερίνα είχε βγει στον ALPHA και είχε πει πως δεν πιστεύει ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς με την Δανάη είναι φίλες.



Η φιλία όμως αυτή… πήγε περίπατο!


Την περασμένη Κυριακή κυκλοφόρησε φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να φιλιούνται παθιασμένα σε βραδινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την διαρροή της έγινε χαμός, με το twitter να παίρνει θέση και να στηρίζει την ΚατΚεν!

Στις εκπομπές τους οι δυο παρουσιάστριες δεν έκαναν κανένα σχόλιο σχετικά, παρά μόνο πετούσαν σπόντες χωρίς ονόματα και αναφορές. Μάλιστα, η Μπάρκα έκανε και μια πολύ αινιγματική ανάρτηση.



Η επικοινωνία της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο


Σήμερα Τρίτη 27/2 στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καινούργιου μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας με την Δανάη Μπάρκα, επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, μπορεί να είχαν χωρίσει, ωστόσο δεν είχε μπει οριστικά τελεία ανάμεσα τους με την κατάσταση να είναι λίγο περίπλοκη. Για αυτό κιόλας η Κατερίνα στεναχωρήθηκε με τα όσα έγιναν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.