Ads Top

Survivor Spoiler 27/2: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή.. 
Αγώνας τρίτης ασυλίας της εβδομάδας σήμερα με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τη μάχη τους για να κρατήσουν τους εαυτούς τους στον Άγιο Δομίνικο!




Χτες, για ακόμα μια μέρα, είδαμε τους Μαχητές να κερδίζουν τους Διασήμους και τους τελευταίους να βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρία Αντωνά, η οποία για εμάς αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει, όπως σας έχουμε αποκαλύψει.

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα. Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να βάλουν φρένο στην κατηφόρα; Θα καταφέρουν επιτέλους να επικρατήσουν των Μαχητών και να μην βγάλουν άλλον παίκτη στον τάκο; Οι Μαχητές θα καταφέρουν από την πλευρά τους να συνεχίσουν το σερί και να εξασφαλίσουν ακόμα μια ασυλία; Να θυμήσουμε πως την περασμένη εβδομάδα έχασαν μόλις μια.



Survivor 2024 Spoiler 27/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας


Όπως έχουμε δει και από το trailer του σημερινού (27/02) επεισοδίου, ο σημερινός στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Τόσο που θα φέρει και σοβαρό τραυματισμό για δύο παίκτριες. Την Δώρα Νικολή και την Έλενα Αμανατίδου. Τα δύο κορίτσια θα χτυπήσουν στο κεφάλι και η πρώτη μάλιστα θα βγάλει καρούμπαλο.



Πάμε όμως στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ποια ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας; Θα είναι ξανά οι Μαχητές ή οι Διάσημοι θα καταφέρουν επιτέλους να σπάσουν τον τσαμπουκά των αντιπάλων τους.

Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, μιας και οι Μαχητές θα κάνουν το 3/3 και θα στείλουν ξανά στις κάλπες την ομάδα των Διασήμων. Μείνετε συντονισμένοι και για τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.