Ads Top

A Bola: «Αποχωρεί ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό!»


Σύμφωνα με την A Bola, ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, μετά και την άφιξη του Πασκάλ Γιάνσεν στην Ελλάδα.

Ο Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Άλκμααρ, βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (07/02) στην Αθήνα για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.




Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση και στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η A Bola αναφέρει πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους, ακολουθώντας τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή, Πέδρο Άλβες, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Θυμίζουμε πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε τον Ολυμπιακό στις 5 Δεκεμβρίου του 2023, μετά και την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο των ερυθρόλευκων βρίσκεται 11 παιχνίδια με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.



Μετά και την ήττα των ερυθρόλευκων με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι εξελίξεις στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού είναι πολλές και καθημερινές. Μένει να φανούν ποιες θα είναι οι οριστικές εξελίξεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.