Ads Top

Τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή λίστα Ολυμπιακού στο Conference League!


Το μεγάλο δίλημμα Καρβαλιάλ - Ποιες μεταγραφές θα δηλωθούν, πόσοι μπορούν να μπουν στη λίστα

Ολυμπιακός και ευρωπαϊκή λίστα είναι το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ των μεταγραφών. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι σε δύσκολη θέση για το τι δηλώσει στην UEFA, έχοντας ένα μεγάλο δίλημμα. Αντρέ Όρτα ή Φραν Ναβαρό, μιας και Κάρμο, Ζέλσον Μαρτίνς φαντάζουν σίγουροι.




Θεωρητικά είναι μετρημένα κουκιά στην ευρωπαϊκή λίστα. Ειδικά από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει πως ο Πορόσο δεν υπολογίζεται. Με άλλα λόγια, δεδομένο μοιάζει η προσθήκη ενός στόπερ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα τριών αλλαγών. Η λέξη «αλλαγές» δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, από τη στιγμή που τρεις παίκτες που ήταν δηλωμένοι έχουν αποχωρήσει. Σολμπάκεν, Σκάρπα και Φρέιρε. Συνεπώς, το θέμα είναι ποιοι θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες.



Ολυμπιακός και ευρωπαϊκή λίστα τα δεδομένα

Έχουμε και λέμε: Ο Κάρμο θα είναι σίγουρα ο ένας. Ο Ολυμπιακός έχει Ντόι, Ρέτσο και Πορόσο δηλωμένους στη λίστα. Με άλλα λόγια, ένας κεντρικός αμυντικός είναι απαραίτητος. Δεν έχει λογική άλλωστε, πέραν της θέσης, να μην δηλωθεί ένας παίκτης πρώτης γραμμής όπως ο αμυντικός της Πόρτο.

Ο δεύτερος που μοιάζει να έχει κλειδωμένη θέση είναι ο Αντρέ Όρτα. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει αποφασίσει και δείχνει πως θα παίζει με τρία χαφ που θα τρέχουν και θα πιέζουν. Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος είναι αυτοί που έπαιξαν και κόντρα στη Γουέστ Χαμ, για παράδειγμα. Πίσω από αυτούς, στο στυλ που θέλει ο Πορτογάλος κόουτς είναι ο Ζόαο Καρβάλιο. Ωστόσο, έχει ποιοτικό έλλειμμα. Δεν μπορεί να μην προσθέσει και 4ο χαφ πρώτης γραμμής. Λογικά θα το κάνει, με τον Αντρέ Όρτα, ο οποίος είναι ένας παίκτης που εμπιστεύεται πάρα πολύ.



Το δίλημμα που έχει ο Κάρλος Καρβαλιάλ
Αν έπρεπε να αποφασίσει σήμερα ο Κάρλος Καρβαλιάλ ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης θα είχε μεγάλη δυσκολία. Διότι, ο Ελ Κααμπί είναι ακόμα στην Αφρική και ουδείς ξέρει πως θα επιστρέψει και σε τι κατάσταση. Ωστόσο, η θέση των φορ με τα σημερινά δεδομένα είναι αυτή που δεν έχει υποστεί κάποιο πλήγμα. Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς και Ελ Αραμπί είναι δηλωμένοι και ακόμα στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».

Βέβαια, ο Γιόβετιτς είναι παίκτης που δεν «γεμίζει» το μάτι του Καρβαλιάλ και ο Ελ Αραμπί επιρρεπής σε τραυματισμούς. Ωστόσο, αν προσθέσει κανείς και τον Μασούρα σαν εναλλακτική, αριθμητικά βγαίνει το πράγμα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Φραν Ναβάρο είναι πιθανό να μην μπει στη λίστα.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι πιο πιθανό να κερδίσει την κούρσα. Για τον Καρβαλιάλ είναι βασικός και απαραίτητος. Βλέπουμε πως ανεβαίνει πολύ αγωνιστικά. Και υπάρχει λόγος που είναι απαραίτητης. Διότι, στη λίστα υπάρχει ο Μπιέλ μεν, αλλά είναι δύσκολο να αγωνιστεί ξανά με τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης λογίζεται ακραίος, ο Ποντένσε, ο Μασούρας και ο Βρουσάι. Ο τελευταίος δεν παίζει συχνά και ο Πορτογάλος είναι σε περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Εξ΄ ου και ο Ζέλσον έχει πολλές ελπίδες.

Δύσκολο κάποια από τις υπόλοιπες μεταγραφές να διεκδικήσει θέση. Εκτός και συμβεί κάτι απρόοπτο.

Ολυμπιακός και ευρωπαϊκή λίστα – Οι δηλωμένοι

Τερματοφύλακες

Πασχαλάκης
Τζολάκης
Παπαδούδης
Αμυντικοί
Ορτέγκα
Ροντινέι
Κίνι
Ρίτσαρντς
Πορόσο
Ρέτσος
Ντόι


Μέσοι – Εξτρέμ


Καμαρά
Ιμπόρα
Αλεξανδρόπουλος,
Καρβάλιο
Έσε
Ποντενσε
Μπιέλ
Βρουσάι
Μασούρας
Φορτούνης


Επιθετικοί


Ελ Κααμπί
Ελ Αραμπί,
Γιόβετιτς

Λίστα Β: Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καράκουτης, Μπα

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.