Ads Top

Ξύλινα πατώματα, πισίνα και τζάκι: Σπάνια πλάνα από το σπίτι Μαρίας Αντώνα-Άρη Σοϊλέδη


Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει με τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ζώντας έναν όμορφο έρωτα. 




Είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου και όταν αποφάσισε με την σειρά της να μπει στο Survivor, ο πρώην ποδοσφαιριστής την στήριξε, ενώ της έδωσε και μερικά tips επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, δεν χάνει ούτε ένα επεισόδιο στέλνοντας στην αγαπημένη του θετική ενέργεια. Βλέποντας επίσης το χθεσινό 24/1 επεισόδιο, πήρε θέση στις κατηγορίες που έγιναν και μπλέχτηκε και το όνομα της Μαρίας.



Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης μένουν στο ίδιο σπίτι, ενώ έχουν βάλει στα σκαριά το επόμενο μεγάλο βήμα που είναι ο γάμος. Μπορεί να έχει πολλές αναβολές λόγω υποχρεώσεων, ωστόσο σίγουρο είναι πως έχουν πάρει την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εικόνες μέσα από το σπίτι της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη

Το ζευγάρι μένει σε έναν πολύ όμορφα διακοσμημένο σπίτι στα Νότια Προάστια που έχει γήινες αποχρώσεις και boho chic αισθητική. Ένας καφέ καναπές μεγάλος διαστάσεων, ένα εντυπωσιακό φωτιστικό από μπαμπού και ένα παράθυρο που βλέπει στην πισίνα του κήπου είναι τα χαρακτηριστικά του σαλονιού.



Τόσο τα έπιπλα όσο και οι αποχρώσεις στους τοίχους που έχει επιλέξει το ζευγάρι κινούνται στους τόνους του μπεζ, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.


@soiledis11 @Maria Antona Ηρεμία ποτέ 😂😂😂❤️ #valefoties ♬ πρωτότυπος ήχος - ΚΕΝΌ

@soiledis11 Αν το δεί θα ζήσω ? 😂😂😂 @Maria Antona 🤫🤫 #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece ♬ original sound - Ferizagui

@soiledis11 Κάτι λάθος πρέπει να έγινε στην στείρωση 😨😨😨 😂😂😂😂 #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece #pet #cat #gkigkios #home ♬ πρωτότυπος ήχος - Aris Soiledis

@soiledis11 Ωραίος ο Φαίδων 😂😂😂😂 #fedon #φαιδον #φαιδων @Maria Antona #foryou #greektiktok #mpesfypgamw #foryoupage #viral ♬ original sound - Faidon_znt


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.