Ads Top

Φίλιππος Τσαγκρίδης - Δανάη Μπάρκα: Οι φωτογραφίες που πpόδωσαν τη νέα βραδινή τους έξοδο


Πού πήγαν, τι συμβαίνει μεταξύ τους

Στενοί φίλοι φαίνεται πως είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με τη Δανάη Μπάρκα. Ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη στο Mega, έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εξόδους και μάλιστα μια αποκάλυψη η ίδια η Κατερίνα.




Μάλιστα, είχε κάνει ένα περίεργο σχόλιο απαντώντας σε σχόλια που είχαν κυκλοφορήσει και ήθελαν τους δυο τους να είναι ζευγάρι μετά το χωρισμό τους.

«Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν... Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα...» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της - δείτε εδώ για ποιο λόγο έκανε αυτή τη δήλωση.



Μάλιστα, τη δήλωση της Κατερίνας, σχολίασαν και ορισμένες εκπομπές αρκετά αιχμηρά. Πρώτα ο σχολιασμός έγινε στο BreakfastStar και στη συνέχεια από την Μπέττυ Μαγγίρα στο I love Σουκου.

Η νέα έξοδος Μπάρκα - Τσαγκρίδη

Όπως και να 'χει, είναι δεν είναι μαζί, Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης κάνουν πολύ στενή παρέα, γεγονός που πρόδωσε ακόμα μια ανάρτηση τους.



Οι δυο τους βρέθηκαν την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο πριβέ πάρτι του σεφ, Βασίλη Καλλίδη.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.