Ads Top

Βρήκε νέο Ντάνο ο Ατζούν: Oνομα-έκπληξη μπαίνει στο νέο Survivor, θα φέρει τα πάνω-κάτω & θα τρελάνει τα μηχανάκια της AGB


Το Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, πριν από τα μέσα Ιανουαρίου, με τα castings, για μαχητές και διάσημους, να συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Τόσο η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, όσο και ο ΣΚΑΪ στοχεύουν σε παίκτες, οι οποίοι θα ιντριγκάρουν τους τηλεθεατές, όχι μόνο με τους έντονους χαρακτήρες τους, αλλά και με τις επιδόσεις τους στα αθλήματα, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε φρέσκα πρόσωπα, που δεν έχουν ξαναπάει.




Οι πέντε από τους διάσημους παίκτες που αναμένεται να συμμετέχουν στο Survivor

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο κομμάτι των παλιών παικτών, βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή των Άρη Σοϊλέδη, Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου, ενώ στα ονόματα-έκπληξη των νέων παικτών συμπεριλαμβάνεται αυτό του ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, πρώην συντρόφου και πατέρα του δεύτερου παιδιού της Αγγελικής Ηλιάδη.



Όσον αφορά το πέμπτο πρόσωπο,η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» του OPEN «τσάκωσε» στα γραφεία της Acun Medya τον Σάββα Πούμπουρα, αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.