Ads Top

«Δεν είμαστε πολύ ωραίο ζευγάρι;» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδειξε δημόσια τα μηνύματα που στέλνει στον έpωτά του


Το πρωί της Κυριακής 3/12, στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε τον χωρισμό της Dua Lipa από τον τελευταίο της σύντροφο, με τον οποίο είχε σχέση για περίπου οκτώ μήνες. 

Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι "ο απόλυτος έρωτας" του personal trainer, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, και της έχει στείλει μηνύματα για να την προσεγγίσει, χωρίς επιτυχία.




Για τα μηνύματα αυτά ρωτήθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα, η οποία τα διάβασε δυνατά, κάνοντάς του "μάθημα" για τον τρόπο που την προσεγγίζει. Βέβαια, του εξήγησε πως της φαίνεται "λίγη" για εκείνον και πως αν την έβλεπε στον δρόμο δεν θα την αναγνώριζε γιατί της περνάει αδιάφορη.

Τα μηνύματα του Κωνσταντίνου Βασάλου στον "έρωτά" του

«Παιδιά, χώρισε η Dua Lipa μετά από 8 μήνες. Καλά, σίγουρα με θέλει τώρα! Δεν είμαστε πολύ ωραίο ζευγάρι; Δεν ταιριάζουμε;», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και λίγο μετά συνέχισε: «Της έχω στείλει άπειρα μηνύματα», με την παρουσιάστρια να απαντά: «Θέλω να δω».



«Δεν έχει απαντήσει σε τίποτα», συμπλήρωσε ο ίδιος και εκείνη διάβασε ένα από τα μηνύματα: «Hello Dua, I’ m Konstantinos from Greece. You are very beautiful and talented. I hope one day to meet you! Ε θα σου απαντήσει σε αυτό το μήνυμα;», τον ρώτησε έπειτα και του έδωσε συμβουλές. «Έχω τον τρόπο μου εγώ», τόνισε εκείνος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.