Ads Top

Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής


Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 11/2 λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. 

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την μπουν όλοι στο πλατό, συνεργάτης της οδηγήθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική έπειτα από ατύχημα που είχε.




Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Τσούλης λίγο πριν την έναρξη έκοψε το δάχτυλο του με το μαχαίρι και τον μετέφεραν σε κλινική ώστε να του παραχθούν οι κατάλληλες βοήθειες. Στο πλατό λοιπόν, εμφανίστηκε με πιασμένο το δάχτυλο του.



Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το περιστατικό στο πλατό της εκπομπής σήμερα Δευτέρα 11/12 κατά την διάρκεια της μαγειρικής.

«Μην κρύβεις το χέρι σου γιατί πρέπει να μάθουν οι φίλες μας ότι ακόμη και οι έμπειροι μπορεί να πάθουν ατύχημα μέσα στην κουζίνα. Αυτό είναι πρωινό, πήγε του τακτοποίησαν το χέρι και ξαναήρθε. Σας το λέω γιατί σε όλους μας έχει συμβεί και εύχομαι να είναι μικρά τα ατυχήματα που μας συμβαίνουν στην κουζίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Στέλνουμε τα μαχαίρια μας να τα κάνουν να κόβουν πιο καλά, αλλά πλέον δεν τα στέλνω, όσες φορές το έχουμε κάνει, έχουμε κοπεί».



«Όλα καλά εκεί που με πήγε η παραγωγή. Δόξα τω Θεό», είπε ο ίδιος ο Γιώργος Τσούλης.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει δίαιτα και πολλές φορές έχει "πετάξει" επικές ατάκες στην ενότητα της μαγειρικής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.