Ads Top

Fame Story | «Τι ξεφτίλα! Το είπα στην παραγωγή, oι άλλοι δύο...» - Η δημόσια απάντηση Γιώργου Θεοφάνους μετά το ''κράξιμο'' που δέχτηκε


Δύο lives έχουν απομείνει και το φετινό Fame story θα ρίξει αυλαία, ωστόσο μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής βλέπουμε, πως γίνονται διάφορα σχόλια σχετικά με τα πρόσωπα, που απαρτίζουν το reality.

Πρόσφατα στο στόχαστρο είδαμε να μπαίνουν οι καθηγητές της ακαδημίας, καθώς χρήστης στο twitter παρατήρησε, πως στα lives της Παρασκευής, όσο περνάει η ώρα, ένας ένας οι καθηγητές αποχωρούν από το πλατό.




Από τη μεριά του ο Γιώργος Θεοφάνους, που ανήκει στους καθηγητές του Fame Story, θέλησε να απαντήσει στον χρήστη σε ότι αφορά τον εαυτό του και τους λόγους, που αποχωρεί παρά το γεγονός, πως δεν αναφέρθηκε (ο χρήστης) σε εκείνον προσωπικά.

Η απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους για τη θέση του στο Fame Story

«Αυτό που όσο περνάει η ώρα φεύγουν οι καθηγητές τι ξεφτίλα...», έγραψε χρήστης στο twitter.



«Τι να κάνω;
Δουλεύω στο cash
Πρέπει να είμαι στο πιάνο 12 ακριβως
Δεν μπορώ να αφήσω τόσο κόσμο εκτεθειμένο
Αληθεια δεν είναι απλό
Το ειπα στην παραγωγή από την πρώτη μέρα ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ παίζουν Σάββατο και Κυριακή δεν έχουν θέμα», απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους στον χρήστη.




Τα αιχμηρά σχόλια του Light μετά τον τσακωμό του Θεοφάνους στο παιχνίδι

«Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο είδη σεβασμού: ο ανθρώπινος σεβασμός, τον οποίον όλοι τον αξίζουμε. Ακόμα και τα ζώα αξίζουν έναν βασικό σεβασμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε σε κάποιον κάτι που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν. Από εκεί και πέρα βάσει αυτού που είπε ο κύριος Ρέμος, υπάρχει και ο σεβασμός που κερδίζεται, αλλά είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο αυτός. Είναι ο σεβασμός στα επιτεύγματα του καθενός. Όταν δεν μας σέβονται, θεωρώ ότι ο τίτλος τους είναι αχρείαστος να αναφέρεται. Αν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει άλλα άτομα σαν να είναι υπό του επειδή έχει έναν ανώτερο τίτλο, εμένα δεν μου λέει κάτι όποιος κι αν είναι ο τίτλος του.

Πολλοί άνθρωποι εξαιτίας του υπόβαθρου που έχουν και της δύναμης που μπορεί να έχουν εξαιτίας κάποιας κεκτημένης θέσης, εκμεταλλεύονται τον σεβασμό που παίρνουν από την κοινωνία για να δρουν κακοποιητικά. Δεν θεωρώ ότι είναι συνυφασμένη η υψηλή θέση και η κακοποίηση, αλλά σίγουρα πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη θέση τους ώστε να ασκούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να συνεχίζουν ανενόχλητοι να το κάνουν για πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Light στην κάμερα του Super Κατερίνα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.