Ads Top

Αποκάλυψη Σάκη Κατσούλη για Τριαντάφυλλο που θα συζητηθεί!


Ο Σάκης Κατσούλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor, όπως παρακολουθήσαμε σήμερα 22/12 στο MEGA, μίλησε για την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για το Survivor, ενώ αποκάλυψε και ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Τριαντάφυλλο.




Παραδέχτηκε πως δεν τον έχουν προσεγγίσει από την Ατζούν Μίντια για να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ είναι έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη στο Mega Καλημέρα



«Η Μαριαλένα δεν είναι γκρινιάρα. Αυτό που θέλει, θα το πει. Μου είχε πει μια ηγουμένη ότι πρέπει να σκεφτόμαστε την υποχώρηση. Πλέον, στους τσακωμούς κάνουμε πίσω και οι δύο, παλιά έκανα εγώ. Έχω σκεφτεί να της πάρω δώρο στη Μαριαλένα ένα μονόπετρο και να της κάνω πρόταση γάμου. Με αγχώνει η πρόταση γάμου», εξομολογήθηκε ο Σάκης Κατσούλης για την σύντροφό του.

«Δεν με έχουν προσεγγίσει για το Survivor. Αν πάει η Μαριαλένα, εγώ θα τη στηρίξω», αποκάλυψε μιλώντας στην δημοσιογράφο.



Σχετικά με τις σχέσεις που διατηρεί με τον Τριαντάφυλλο μετά τον δημόσιο καβγά τους, απάντησε: «Δεν θα έκανα κάτι που δεν μου ταιριάζει στην τηλεόραση. Δεν θα με ήθελε δίπλα του ο Τριαντάφυλλος, αν έκανε εκπομπή. Δεν έχω κρατήσει επαφές με τον Τριαντάφυλλο. Δεν θα έχουμε ποτέ τις σχέσεις που είχαμε στο παρελθόν. Θα πήγαινα στο μαγαζί που τραγουδάει ο Τριαντάφυλλος».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.