Ads Top

«Βόμβα» για Γερεμέγεφ!


Ο 
Άλεξ Γερεμέγεφ  μπορεί να μην έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από Ιαπωνία, Αυστραλία, αλλά και από ομάδες από την Κεντρική Ευρώπη.

Ο Σουηδός στράικερ με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Βόλο απέδειξε για ακόμη μια φορά την εκτελεστική δεινότητα που τον χαρακτηρίζει.




Έχοντας φτάσει τα τέσσερα τέρματα σε διάστημα μόλις 73 αγωνιστικών λεπτών δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να σκοράρει όσο φυσικά παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως για τον πρώην επιθετικό της Χάκεν υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, αλλά και από ομάδες της κεντρικής Ευρώπης, Ο Γερεμέγεφ ωστόσο στην παρούσα φάση δεν θέλει ούτε να ακούει για άλλους συλλόγους.



Ο πρώτος σκόρερ της Allsvenksan στην περυσινή σεζόν παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του με τον Παναθηναϊκό επιθυμώντας μέσα από τις εμφανίσεις του να καταφέρει να κερδίσει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής και γιατί όχι, να φτάσει στο σημείο να λογίζεται ως βασικός.

Με αυτή τη λογική αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία ή να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με συλλόγους του εξωτερικού τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος που ανήκει σε έναν σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλύπτει τις φιλοδοξίες του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.