Ads Top

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκπληξη! Σε αυτή τη σειρά μπαίνει η σύζυγος του!


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο με τη Φάρμα αλλά και με το νέο MasterChef που έρχεται όμως κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και με την σύζυγο του.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έτοιμη να μπει σε μια πασίγνωστη σειρά και να φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση.




Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι το πρόσωπο έκπληξη το οποίο θα εισβάλει στη σειρά «ο Παράδεισος των κυριών» για να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και σύντροφος του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα υποδυθεί στη σειρά του Alpha το ρόλο της Νέλλυ Μπλανς. Η Νέλλυ είναι μία ηθοποιός η οποία εργάζεται σε περιπλανώμενους θιάσους. Πρόκειται για μια μοιραία γυναίκα η οποία είναι τολμηρή και φιλόδοξη αλλά ταυτόχρονα έχει καλή καρδιά και δεν έχει σκοπό το κακό των άλλων.



Η Νέλλυ πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις καθώς μέσω της δουλειάς της καλείται να παίξει έναν ρόλο ο οποίος όμως θα της κοστίσει τα πάντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει συμφωνήσει πως θα βρεθεί για 15 συνολικά επεισόδια της σειράς επηρεάζοντας άμεσα τις ζωές των υπόλοιπων αγαπημένων πρωταγωνιστών.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.