Ads Top

Νέο βήμα στη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γεγονός, πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον Γρηγόρη Μόργκαν να είναι το πρόσωπο, που της έχει ''κλέψει'' την καρδιά.

Η δημοσιογράφος έχει επιλέξει να μην προβάλει στα μέσα τη νέα σχέση της, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, μετά από πίεση, που της άσκησε ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε, πως έχει σχέση.




Η φωτογραφία του Γρηγόρη Μόργκαν με συνεργάτη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Από το παραπάνω απόσπασμα διαφαίνεται, πως η Βαλαβάνη έχει γνωρίσει τον Μόργκαν στους συνεργάτες της κάτι, που επιβεβαιώθηκε μέσα από ένα insta story του Τσουρού με τον Μόργκαν από κοινή βραδινή έξοδό τους, στην οποία φαίνεται να τους έφερε κοντά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.




Η ενόχληση της Βαλαβάνη για τις ερωτήσεις σχετικά με τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα (27/11) με την δημοσιογράφο να ερωτάται για μια ακόμη φορά για τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.



«Δε θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ καλά όμως. Η απιστία αφορά το παρελθόν, το μέλλον όχι να ξέρετε. Ας βάλουμε μια τελεία, η απιστία αφορά στο παρελθόν.

Νομίζω, πως πρέπει να βάλω ένα φρένο για ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ότι αφορά εμένα. Ήταν αυτό, που ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν. Με αγάπη το λέω και χωρίς να δείχνω το δάχτυλο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να σταματήσουμε να αναφερόμαστε γενικότερα στον Κωνσταντίνο. Τελείωσε αυτό, πάει, έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Αγαπιόμαστε με άλλη μορφή, μέχρι εκεί», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.