Ads Top

Ο VAR που τιμωρήθηκε για το πέναλτι της Παρί με τη Νιούκαστλ είναι AVAR στο Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός


Ο Πολωνός διαιτητής Τόμαζ Κβιατκόβσκι που τιμωρήθηκε για το πέναλτι στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νιούκαστλ είναι ΑVAR στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Ο Τόμαζ Κβιατκόβσκι ήταν στο VAR του παιχνιδιού της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νιούκαστλ και κάλεσε τον διαιτητή Μαρτσίνιακ να ελέγξει τη φάση του χεριού του Λιβραμέντο για το οποίο δόθηκε το πέναλτι χάρη στο οποίο οι Παριζιάνοι ισοφάρισαν. 




Όπως έγινε γνωστό ο Πολωνός τιμωρήθηκε από την UEFA και «κόπηκε» από το ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Ζάλτσμπουργκ, στο οποίο επρόκειτο να ήταν VAR.

Ο Κβιατκόβσκι φαίνεται πως είχε οριστεί και σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτή την εβδομάδα και μάλιστα ελληνικής ομάδας. Για την ακρίβεια όπως αναφέρει η ν ιστοσελίδα της UEFA θα είναι AVAR στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (30/11, 19:45).



Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βόσνιος Ιρφάν Πελίτο με βοηθούς τους Ιμπρισμπέγκοβιτς - Μπέλιο και VAR τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ.
 
Μένει να φανεί αν η τιμωρία του Πολωνού, ο οποίος ήταν «VARίστας» στο εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ θα φέρει αλλαγή στη διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης.

H διαιτητική ομάδα του ματς:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.