Ads Top

Στάθης Σχίζας: Αυτό είναι το σπίτι όνειρο όπου μένει μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου


Το σπίτι του στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και τον Νίκο Γεωργιάδη άνοιξε ο Στάθης Σχίζας. 

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στον 7ο όροφο μια πολυκατοικίας, στο οποίο ο Στάθης Σχίζας ζει εδώ και περίπου έναν χρόνο. Όπως θα δεις, στο σπίτι του νικητή του Survivor κυριαρχεί το λευκό χρώμα.




«Απ΄ όσο ξέρω θα ξαναγίνει το Survivor. Δε ξέρω αν θα πάω, νομίζω ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Αν είναι να γεμίσει κάποια στιγμή το σπίτι, θα γεμίσει. Στη ζωή δεν εκβιάζεις τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει, γίνεται. Είμαι αρκετά της συντροφικότητας»

Στον επάνω όροφο του διαμερίσματος, βρίσκεται το ησυχαστήριο του Στάθη Σχίζα, ένα μικρό δωμάτιο με μόλις μια πολυθρόνα, ένα τραπέζι, και ένα μεγάλο παράθυρο από το οποίο μπορείς να δεις ολόκληρη την Αθήνα.



«Μου αρέσει πολύ η συντροφικότητα, δε μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι μόνος μου. Σε αυτή όμως τη φάση της ζωής μου μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω να είμαι μόνος μου, να ασχολούμαι με τον εαυτό μου, τα μαγαζιά μου, το παιδί μου», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο,

Στο σπίτι του υπάρχει επίσης και ένας πίνακας ζωγραφισμένος από τα παιδάκια του συλλόγου «Ελπίδα».

«Ίσως το Survivor να έπαιξε ρόλο στον χωρισμό μας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όταν γύρισα τη δεύτερη φορά, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. 



Γι’ αυτό κάτσαμε κάτω, τα συζητήσαμε και τελείωσε. Είμαι καλύτερα όσο περνάει ο καιρός… Νομίζω το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά. Προσωπικά δεν έχω προκαλέσει ποτέ για τίποτα, είμαι ο ίδιος με αυτό που ήμουν πριν πάω στο Survivor και γίνω γνωστός, που δε μου αρέσει καν αυτός ο όρος.

Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω το Survivor. Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, η Αλεξάνδρα με βοήθησε πολύ», εξομολογήθηκε ο Στάθης Σχίζας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.