Ads Top

«Βόμβα» από το Γερμανικό Sky: Η Άιντραχτ συζητά με τον Ιωαννίδη, όχι με τον Παναθηναϊκό!


Οι Γερμανοί ρίχνουν τη... βόμβα και τονίζουν πως η Άιντραχτ μιλάει με τον Ιωαννίδη, αλλά όχι με τον Παναθηναϊκό. Περίπου 8 εκατ. δίνουν οι Γερμανοί!

Ο Φώτης Ιωαννίδης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του κι έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή η Άιντραχτ είναι πιο «ζεστή», μιας και έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον διεθνή φορ. 




Το γερμανικό «Sky» πάει ένα βήμα παραπέρα το θέμα αποκαλύπτοντας πως η ομάδα της Φρανκφούρτης συζητά απευθείας με τον 23χρονο επιθετικό και όχι με τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει ακόμα προφορική συμφωνία.

Οι Γερμανοί αναφέρουν πως δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους σε αυτή τη φάση, ενώ η Άιντραχτ είναι πρόθυμη να πληρώσει περίπου 8 εκατ. ευρώ συν μπόνους. 



Πάντως, στο δημοσίευμα τονίζεται ακόμα μια φορά πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει με αυτό το ποσό. 

Η ομάδα της Φρανκφούρτης «καίγεται» για ενίσχυση στην επίθεση και στη λίστα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται και ο Παυλίδης. Ο Ελληνας επιθετικός με τη φανέλα της Αλκμααρ μετρά 16 γκολ και 3 ασίστ σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.