Ads Top

Τα είπε όλα με λίγες λέξεις: Ο Ασημακόπουλος απάντησε για το μυθικό ποσό που προσφέρει ο Ατζούν στον Τριαντάφυλλο και όλοι συμφωνούν


Τα δίνει όλα ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να πείσει τον Τριαντάφυλλο να μπει στο Survivor.

Προ των πυλών είναι το Survivor 2024 και η αγωνία για τα ονόματα των διάσημων που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο κορυφώνεται. Τα ποσά που ακούγονται είναι αδιανόητα και στο κάδρο έχει μπει και πάλι το όνομα του Τριαντάφυλλου.




Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA βρήκε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον ρώτησε για τα ποσά που ακούγονται ότι θα παίρνουν κάποιοι παίκτες που πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε από την ρεπόρτερ για τα ποσά της τάξεως των 8.000 και 10.000 ευρώ που δοθούν εβδομαδιαίως σε παίκτες των Διάσημων, όπως για παράδειγμα στον Τριαντάφυλλο.



«Αν είναι 8.000 και 10.000 ευρώ παιδιά είναι πολλά τα λεφτά», είπε με νόημα ο Γιώργος Ασημακόπουλος «Δεν ξέρω ποιος θα πρωτοπάει...», συνέχισε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και στο αν θα πήγαινε με τα παραπάνω ποσά.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου, μιλάμε, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάει. Έχει και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor 2021 και του Survivor All Star.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.