Ads Top

Τέλος από το Mega η Ελένη Μενεγάκη: Τι θα κάνει εκτός τηλεόρασης - Ποια παίρνει την θέση της


Η κοινή απόφαση του Μεγάλου Καναλιού και της Ελένης Μενεγάκη να σημάνουν το τέλος της συνεργασίας τους μετά την λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας, είναι ένα γεγονός που ναι μεν προβλημάτισε αρχικά τον τηλεοπτικό σταθμό για την επόμενη μέρα της διαδοχής της, όμως από την άλλη το ήδη υπάρχον «χρυσό τριετές συμβόλαιό» της, είναι οικονομικά ασύμφορο για να συνεχιστεί.

Και όπως διαδίδουν οι κακές γλώσσες παρόλο που το τέλος της συνεργασίας τους θεωρείται πλέον γεγονός οριστικό και αμετάκλητο τουλάχιστον από την πλευρά του καναλιού, ωστόσο ακόμα εκκρεμούν κάποια τυπικά ραντεβού με την παρουσιάστρια. 




Κάποιες επιπρόσθετες μάλιστα πληροφορίες λένε, ότι οι υπεύθυνοι έχουν εν μέρει ενημερώσει την παρουσιάστρια για τις προθέσεις τους και εκείνη με την σειρά της ήδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τις επόμενες κινήσεις της για άλλα project, με άλλους σταθμούς, ενώ στο μεταξύ οι οικονομικές της απαιτήσεις παραμένουν υψηλές, γνωρίζοντας την εμπορική της αξία με χορηγίες που χρόνια τώρα την ακολουθούν πιστά.

Και ενώ μέχρι πρότινος υπήρχε μια ελάχιστη πιθανότητα η συνεργασία MEGA - Μενεγάκη να συνεχιζόταν σε άλλη βάση, όχι με καθημερινή εκπομπή και με άλλους οικονομικούς όρους, ακόμα και αυτό το σενάριο τώρα πια φαντάζει απίθανο ενώ αυτό που απασχολεί πλέον τα στελέχη, είναι η διάδοχος της Ελένης στην μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη. 



Και εδώ όμως υπάρχει μια πρώτη σκέψη, και αυτό είναι το οξύμωρο της ιστορίας, καθώς το πρώτο όνομα που έπεσε πάνω στο τραπέζι είναι της Ελεονώρας Μελέτη, επαναλαμβάνοντας έτσι την τηλεοπτική ιστορία που είχε συμβεί στον ANT1 με τον «Πρωινό καφέ».

Τι θα κάνει η Ελένη εκτός τηλεόρασης



Η Ελένη Μενεγάκη περιμένει περίπου μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου να έχει κάνει την συνάντηση με τους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού. Μια πάγια τακτική της παρουσιάστριας που ακολουθεί, ως άψογη επαγγελματίας, πολλά χρόνια με όλες τις συνεργασίες της, θέλοντας να ξέρει νωρίτερα τις δικές τους προθέσεις και να αποφασίζει για τις δικές της ενέργειες. Το «χρυσό συμβόλαιο» που ισχύει μέχρι και το τέλος του Ιουνίου, την επόμενη μέρα όπως λένε θα λήξει οριστικά και θα οδηγήσει εκείνη στην πόρτα εξόδου στρέφοντας τις επαγγελματικές της βλέψεις αλλού.

Και εάν μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακουστεί κάποια σημαντική πρόταση και πληροφορία από άλλα τηλεοπτικά στρατόπεδα, εκείνη εννοείται ότι διόλου δεν στενοχωριέται, καθώς το έχουμε ξαναπεί... Η Ελένη ποτέ και για κανέναν λόγο δεν έβαλε χειροπέδες ανάμεσα στην ζωή της και στην τηλεόραση, απεναντίας νιώθει πιο ελεύθερη και συνεχίζει να έχει μια πιο υπέροχη ζωή μακριά από αυτήν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.