Ads Top

Τούμπα όλα στο Mega με την Σίσσυ Χρηστίδου: Η απόφαση του σταθμού και η δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας


Ατελείωτα πηγαινέλα και μεγάλοι προβληματισμοί, συνεχόμενες συσκέψεις για αλλαγές και εσωτερικές μετακινήσεις παρουσιαστών, μπήκαν στο μυαλό των στελεχών στα κανάλια και ήδη καταστρώνονται στρατηγικές εφαρμογών, από πολύ νωρίς μάλιστα, για τη νέα χρονιά. 

Άλλωστε οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών πάντα κρατάνε ως motto στο μυαλό τους την ρήση «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», ώστε να μην βρίσκονται την τελευταία στιγμή προ εκπλήξεων - και τέτοιες αναπάντεχες εκπλήξεις τους έχουν επανειλημμένα συμβεί στο παρελθόν.




Με αυτή την αρχή στα υπόψιν και με δεδομένο - μέχρι στιγμής - ότι το πιο «ισχυρό» συμβόλαιο, αυτό της Ελένης Μενεγάκη, δεν θα ανανεωθεί την επόμενη χρονιά, το Mega σίγουρα έχει έναν λόγο παραπάνω να μεθοδεύει και να εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια ανακατάταξης του προγράμματος, αρχικά με πρόσωπα του καναλιού και με εσωτερικές μετακινήσεις προκειμένου να διαμορφώσει ανταγωνιστικά τις ψυχαγωγικές ζώνες του. 

Ποιες αλλαγές συζητιώνται και με ποιους; Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που μπήκε στο κάδρο των συζητήσεων για αλλαγή ώρας και μέρας της εκπομπής της είναι της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η πρώτη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου



Η παρουσιάστρια που με την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» κάθε Σαββατοκύριακο κατάφερε να έχει πολλές φορές σημαντικό προβάδισμα στα ποσοστά τηλεθέασης απέναντι στον ανταγωνισμό, ήταν η πρώτη υποψήφια με την οποία το κανάλι συζήτησε την πρόταση ραγδαίας αλλαγής θα λέγαμε και μετακίνησής της στην πρωινή καθημερινή ζώνη 10-1, στην θέση αυτή της Ελεονώρας Μελέτη.

Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δεχτεί παρόμοια πρόταση για καθημερινή εκπομπή και έχει αρνηθεί, και αυτή την φορά ούτε την είδε με θετικό μάτι, ούτε και... χαμογέλασε καθόλου. Και αφού οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα, ανανέωσαν εκ νέου τις συζητήσεις τους για άλλη χρονική στιγμή. 



Στην περίπτωση μάλιστα που συμβεί τελικά αυτή η αλλαγή αναμένεται μια συνέχεια εκρηκτική, καθώς θα ακολουθήσει ένα ντόμινο ραγδαίων εξελίξεων που θα συζητηθούν αρκετά τους επόμενους μήνες. Αναμένουμε νεότερα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.