Ads Top

Βόμβα στην ελληνική τηλεόραση: Το μεγάλο deal που προτείνει ο Acun Ilicali στον ΣΚΑΪ


Έντονα προβληματισμένοι είναι τα στελέχη του ΣΚΑΪ για τη στρατηγική προγράμματος που θα επιλέξουν τους επόμενους μήνες αλλά και την προσεχή σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην Real Life, υπάρχει μία πρόταση-βόμβα από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί πιο ενεργά στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας μας.




Στόχος του είναι να επενδύσει στον ΣΚΑΪ, αναλαμβάνοντας ολόκληρη την prime time και να επινοικιάσει 21 ώρες την εβδομάδα, δηλαδή τις τρεις ώρες της prime time (21:00-24:00) επί επτά ημέρες, τις οποίες θα τροφοδοτήσει με δικές του παραγωγές, με στόχο να πάρει ποσοστό επί των διαφημιστικών εσόδων του καναλιού.

Σύμφωνα με το αντίστοιχο ρεπορτάζ, ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμεί να εμπλέξει εξωτερικό παράγοντα στη διαχείριση των διαφημιστικών εσόδων του.



Ένας τρόπος που θα μπορούσε να λειτουργήσει η πρόταση Ιλιτζαλί είναι να συμφωνηθεί ένα ετήσιο μίνιμουμ ποσό για το κόστος προγράμματος της prime time που θα αναλάβει η AcunMedya και επ’ αυτού να μπει ρήτρα τηλεθέασης.

Αν, δηλαδή, οι προγραμματικές επιλογές για την prime time φέρουν υψηλά ποσοστά, να αυξάνεται αναλογικά και η αμοιβή του Τούρκου παραγωγού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.