Ads Top

«Μπορεί να με δείτε και σε κάτι, που...» - Η αποκάλυψη Τριαντάφυλλου για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα


Τι αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος, πού θα τον δούμε

Ο γνωστός τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή "Fay's Time", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά. 




Μεταξύ άλλων μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και τι σκέφτεται να κάνει. Λίγες μέρες μόνο μετά την ανακοίνωση, πως δε θα βρίσκεται στη νέα εκπομπή του Open.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τα επαγγελματικά του



«Χθες ήμουν σε συνάντηση με στελέχη του σταθμού, αλλά και της παραγωγής. Μου έγινε άλλη πρόταση για εκπομπή στο Open, αλλά δε δέχθηκα. Θα το συζητήσω κι ακόμα δεν το έχω αποφασίσει. Θα το σκεφτώ και θα δούμε. Τη συγκεκριμένη στιγμή τώρα, αν μου λένε να πάω στο Survivor, λέω όχι. Σε δύο μήνες, δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις.

Μπορεί να με δείτε και σε κάτι, που δε φαντάζεστε. Μπορεί να με δείτε κάπου, που θα είναι έκπληξη. Στη συνάντηση ήταν και οι συντελεστές, που ήταν στην προηγούμενη εκπομπή, που συμμετείχα. Ήταν πολύ ωραίο το ραντεβού, είμασταν και όλοι μαζί, αλλά και χώρια. Έχω το παιδί, αλλά και στο μαγαζί είμαι τριήμερο, έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα. Ακόμα, δεν έχει κλείσει κάτι οριστικά.



Δεν είναι από άποψη διάθεσης, αλλά είναι από άποψη δουλειάς. Ο γιος μου δε θέλει να πάω. Ακόμα δε μου έχει γίνει πρόταση, αλλά υπάρχουν άτομα που πρέπει να πάνε για εμένα. Υποθετικά, θεωρώ, πως θα έπρεπε να πάνε και παλιά πρόσωπα, που το έχουν πάει και έχουν πάει καλά. Όχι, όπως πέρυσι, που να μη λείπει αυτό το κάτι», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.