Ads Top

«Πονοκέφαλος» με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό - Χάνει τα ντέρμπι και σπουδαία ματς


Ένας νέος πονοκέφαλος για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη...

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναμένεται να είναι στην αποστολή του Μαρόκου για το Copa Africa που θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024 στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού,




Ο βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει κάνει προετοιμασία, και δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση και το Κόπα Άφρικα αναμένεται να τον επηρεάσει περισσότερο.

Αν ο Ελ Κααμπί βρεθεί στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του, τότε θα χάσει πολλά παιχνίδια των ερυθρόλευκων. Το Μαρόκο βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Τογκό, Ζάμπια και Τανζανία και η τελευταία αγωνιστική των ομίλων είναι στις 24 Ιανουαρίου.



Έτσι, ο Μαροκινός φορ θα απουσιάσει σίγουρα από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» (10 Ιανουαρίου) και για τη Super League θα χάσει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι ερυθρόλευκοι μέσα στον Γενάρη αντιμετωπίζουν τους Άρη (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Το Μαρόκο αναμένεται να προκριθεί από τον όμιλό και θα συνεχίσει με έξτρα ματς στην αφρικανική διοργάνωση. 



Στις 4 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ και στις 10 Φεβρουαρίου θα πάει στην Τούμπα και αν το Μαρόκο φτάσει μέχρι τέλους, τότε ο Ελ Κααμπί θα λείπει και από αυτό τον αγώνα.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ COPA AFRICA

10.01 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κύπελλο
13.01. Άρης - Ολυμπιακός
20.01. Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
27.01. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
03.02. Ολυμπιακός - ΟΦΗ
10.02. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
17.02 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.