Ads Top

«Εγώ ένα πράγμα θα πω στην Κατερίνα...» - Το σχόλιο όλο νόημα Μπέττυς Μαγγίρα για την τηλεοπτική κόντρα Καινούργιου & Σκορδά


Με λίγες λέξεις τα είπε όλα η Μπέττυ Μαγγίρα..

Την τηλεοπτική κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Φαίη Σκορδά που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, σχολίασαν σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, I love Σουκου.




Να υπενθυμίσουμε πως η παρουσιάστρια του ALPHA ξέσπασε εναντίον της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ με άσχημο τρόπο, έπειτα από ένα σχόλιο που έκαναν στο Fays Time για τον Ανδρέα Μικρούτσικου και την στάση των συνεργατών του απέναντι του.

Από πλευράς της η Φαίη δεν απάντησε στα όσα ειπώθηκαν από το Super Κατερίνα για να μην συνεχιστεί το όλο θέμα, ωστόσο το twitter δίκασε την Καινούργιου φέρνοντας.



Και οι τηλεοπτικές εκπομπές ωστόσο κράτησαν μια πολύ σεμνή στάση, χωρίς να παίρνουν θέσεις, αφού λίγες ήταν εκείνες που σχολίασαν τα όσα έγιναν.

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για Καινούργιου και Σκορδά



Και η Μπέττυ Μαγγίρα σήμερα Σάββατο 11/11 δεν θέλησε να πάρει τη θέση καμιάς, αναφέροντας μόνο ότι το όλο ζήτημα με τα νούμερα τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει γιατί δεν αφορούν τον κόσμο.

«Πιο πολύ την πείραξε που ο Ανδρέας Μικρούτσικου υποστήριξε την Φαίη», σχολίασε αρχικά.

«Το πήρε πάρα πολύ προσωπικά. Εγώ ένα πράγμα θα της πω. Όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής - επειδή το έχω πάθει και εγώ - και δίκιο να έχεις, δεν κρίνω αν είχε δίκιο ή όχι, δεν πρέπει να απαντάς ποτέ. Γιατί πάντα θα χάσεις το δίκιο σου ακόμη και αν έχεις γιατί θα πεις κουβέντες που δεν πρέπει να ειπωθούν. Είναι λογικό. Και επίσης το άλλο που θα ήθελα να της πω της Κατερίνας, είναι ότι επειδή έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μια παρουσιάστρια θεωρώ εγώ.

Και η ίδια πάρα πολλές φορές έχει πει πως όταν ξεκίνησε έκανε 4% και 5% και προσπαθούσε και δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε. Ας μην κρίνουμε εκπομπές και παρουσιαστές από τα νούμερα της τηλεθέασης. Αυτό ειδικά με τα νούμερα της τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν αφορά τον κόσμο, αφορά μόνο το κανάλι, τον κόσμο δεν τον αφορούν. Δηλαδή αν εγώ αύριο κάνω 25% θα γυρίσουν να με δουν επειδή θα κάνω 25%; ή αν κάνω πολύ χαμηλά νούμερα σημαίνει ότι μπορεί να μην ανέβω ποτέ; Ο τηλεθεατής έχει μυαλό και ξέρει να κρίνει τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.