Ads Top

«Κάτι έγινε πέραν της συνεργασίας και...» - Η αποκάλυψη Ελένης Μενεγάκη για Δημήτρη Αλεξάνδρου - Σίσσυ Χρηστίδου (vid)


Κανείς δεν περίμενε την αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη..

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον δεύτερο σε εκπομπή της. 




Η παρουσιάστρια, δηλαδή, εξέφρασε την άποψή της πάνω στο ζήτημα αυτό το μεσημέρι της Πέμπτης 5/10 στην "Ελένη", διότι το μοντέλο και επιχειρηματίας δείχνει να υπάρχει θυμός, κατηγορώντας την πρώην συνεργάτιδά του πως ήταν άφαντη και δεν τον ενημέρωσε, ενώ εκείνη τον διαψεύδει.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως μετά από όλα αυτά, σημειώθηκαν και τα πρώτα unfollow στα social media, με τη διαμάχη πλέον να έχει γίνει ακόμη πιο έντονη και σοβαρή.



Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την κόντρα Αλεξάνδρου - Χρηστίδου


«Τον Δημήτρη, τον παλιό αγαπημένο μας συνεργάτη, τον είδα από το πρωί να μιλάει για το παράπονο που έχει ότι δεν τον ενημέρωσε έγκαιρα η Σίσσυ αν θα είναι φέτος στην εκπομπή της. Απάντησε και η Σίσσυ δημόσια. Εγώ θέλω να το γενικεύσω. Για ποιον λόγο πολλές φορές να θεωρούμε δεδομένο ότι μαζί θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια; Πώς να το πω πιο κομψά δεν ξέρω.



Τίποτα δεν είναι δικό μας, ούτε εμάς είναι δικιά μας μια εκπομπή, ούτε για πάντα είμαστε μαζί με κάποιους ανθρώπους. Ούτε και αυτοί για πάντα με εμάς. Το θέμα παίζει πολύ. Δε θα λύσω εγώ αυτό το θέμα, απάντησαν και οι δυο. Με αφορμή το θέμα αυτό, κάποιες φορές όταν διακόπτονται κάποιες συνεργασίες, υπάρχει μια στενοχώρια ή πικρία. Μας έχει συμβεί να το αντιμετωπίσουμε από άλλους και έχει συμβεί και στους άλλους το ίδιο. Γιατί υπάρχει καμιά φορά αυτή η πίκρα η έντονη, που εγώ την ένιωσα στον Δημήτρη. Τον κατάλαβα στεναχωρημένο και για το κομμάτι του παιδιού. Δηλαδή ότι κάτι έγινε με αυτό το θέμα πέραν της Σίσσυς και της συνεργασίας. Γενικώς, τον είδα στεναχωρημένο και φορτισμένο. Όλοι έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις και καταστάσεις», επισήμανε.


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.