Ads Top

Fame Story - Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Μικρούτσικος «τελειώνει» σε 1 λεπτό την Μαρία Σολωμού - «Και πολλά είναι τα 10 λεπτά...» (vid)


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μάσησε τα λόγια του και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν..

Το χθεσινό 4/10 επεισόδιο του Fame Story αλλά και τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με το μουσικό ριάλιτι, σχολίασαν σήμερα 5/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει θέση. 




Ο παρουσιαστής, βρισκόταν πριν 21 χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης του show και γνωρίζει πολύ καλά πως "παίζεται".

Σήμερα λοιπόν, σχολίασε την στάση της Μαρίας Σολωμού ως καθηγήτρια υποκριτικής, με αφορμή την δήλωση της πως από το μάθημα της ο τηλεθεατής βλέπει μόνο 10 λεπτά από τα 90 που διαρκεί το επεισόδιο.



Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Σολωμού στο Fame Story


«Αυτό είναι σαν να κάνει παρατήρηση "γιατί δεν δείχνετε παραπάνω;" Και πολλά είναι τα 10 λεπτά, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταγράφεται όλο το 24ωρο. Άρα, λοιπόν, σε μία καθημερινή εκπομπή γιατί ήταν της προηγούμενης μέρας, δεν μπορείς να έχεις παραπάνω. Το ότι παρατήρησε αυτό, για μένα κάτι σημαίνει. Ο νοών νοείτο. Ότι βγάλτε με παραπάνω. L’État, c’est moi, η πρωταγωνίστρια είμαι εγώ. Ασ’ το, βρε Γιαννάκη. Επειδή δεν καταλαβαίνεις, πρέπει να σου το κάνω πενηνταράκια, να το κάνω εμετό; Είμαι σαφής», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.



Για να συνεχίσει μετά από λίγο: «Στο αν μου αρέσει η Σολωμού. Όταν την είδαμε εδώ και την κριτικάραμε, είχα πει ότι είναι ένα προσωπικό show. Ενώ όλα όσα γίνονται, ακόμα και το ριάλιτι και οι συνεντεύξεις, πρέπει να έχουν επίκεντρο το παιδί. Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.