Ads Top

Απίστευτο κράξιμο Αναστόπουλου σε Πογέτ: «Δεν μπορείς να αφήνεις έξω Φορτούνη, Κωνσταντέλια και Βαγιαννίδη!»


Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος και σχολίασε την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Ολλανδία.

Για την ήττα της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία: «Δεν ξέρω αν το δούλεψε ο Πογιέτ με τους τρεις αμυντικούς, ήταν σωστή σαν σκέψη αλλά αμύνεσαι διαφορετικά με τριάδα και διαφορετικά με τέσσερις στην άμυνα. Οι κυνηγοί μας και οι χαφ μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.




Σε τέτοια μέρα δεν μπορείς να αφήσεις έξω τον Φορτούνη, τον Κωνσταντέλια και τον Βαγιαννίδη που είναι γρήγοροι και ντριμπλέρ. Το σχέδιο ήταν να τους πιέσουμε στο κέντρο και να φύγουμε στην αντεπίθεση. 

Η κίνηση με τους τρεις επιθετικούς ήταν για να πετύχει ένα γκολ η ομάδα και μετά το 0-1 για να μπορέσει να ισοφαρίσει. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα και δεν είχαμε έναν παίκτη να βγάλει μία κάθετη. 



Ο Πογιέτ ήθελε να περιμένει τους Ολλανδούς και να εκμεταλλευτούμε την κόντρα επίθεση. Δεν θέλουμε να τα ισοπεδώσουμε όλα, η κριτική που γίνεται είναι καλοπροαίρετη. 

Λογικά θα περάσουμε από τα πλέι οφ, για να υπάρξει μια πρόοδος στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχουμε συνεχή παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.