Ads Top

Πρωτοσέλιδο ΝΤΡΟΠΗ για τον Βασίλη Καρρά - Ασέβεια για τον διάσημο τραγουδιστή


Ξεπέρασαν κάθε όριο! Κάποιοι δεν σέβονται ούτε την τεράστια καριέρα του ούτε τη μεγάλη μάχη που δίνει, με τη στήριξη φυσικά των δικών του ανθρώπων και των «φίλων» του σε όλη την Ελλάδα...

Ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια με την υγεία του και την πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, τώρα βρίσκεται στο σπίτι του με την οικογένεια του




Λίγο πριν κλείσει τα 70 του χρόνια, ο διάσημος τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μια μάχη που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά ένα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του.

Παρά τις δυσκολίες ο Βασίλης Καρράς δεν έχασε ποτέ ούτε την αισιοδοξία, ούτε το χιούμορ του. Η λέξη φόβος δεν υπάρχει μέσα σε αυτό που περνάει. Τα λόγια σε στενούς συνεργάτες του είναι χαρακτηριστικά.



«Εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα τον φοβηθείτε εσείς για μένα;», είχε πει ο ίδιος. Και με αυτή την ψυχολογία συνεχίζει να παλεύει μέχρι το πρόβλημα υγείας να μείνει πίσω οριστικά.

Κάποιοι όμως δεν σέβονται ούτε την τεράστια καριέρα του ούτε τη μεγάλη μάχη που δίνει, με τη στήριξη φυσικά των δικών του ανθρώπων και των «φίλων» του σε όλη την Ελλάδα που τον αγαπάνε.



Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο του περιοδικού που κρεμάστηκε χθες στα περίπτερα. Δεν υπάρχουν λόγια, απλά ντροπή…


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.