Ads Top

Τηλεοπτική βόμβα: Ζευγάρι έκπληξη Αρναούτογλου - Σκορδά σε πρωινό


Το σενάριο συνεργασίας Σκορδά - Αρναούτογλου και η προσπάθεια να ξανασμίξουν οι οικογένειες στο «Σόι» του Alpha.

Η σεναριολογία ξεκίνησε νωρίς. Αν και βρισκόμαστε χρονικά μόλις στην ολοκλήρωση του δεύτερου μήνα της νέας σεζόν, του Οκτωβρίου, η επέτειος του «ΟΧΙ» συμπίπτει με την ηχηρή άρνηση της Nielsen να δώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε παρουσιαστές και εκπομπές. 




Αντίθετα η εταιρεία μετρήσεων χαρίζει απλόχερα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης που πυροδοτούν φήμες και πληροφορίες για το μέλλον πολλών προσώπων την επόμενη σεζόν.

Ένα από τα σενάρια που διακινούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι η σύμπραξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Φαίης Σκορδά σε μια πρωινή εκπομπή που θα στεγαστεί είτε στον ΑΝΤ1 πράγμα που σημαίνει πως θα επιστρέψει η Φαίη Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου και θα εκτοπιστεί από την πρωινή ζώνη ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας ή στο Mega που θα σηματοδοτήσει ταυτόχρονη μετακόμιση Σκορδά και Αρναούτογλου στον τηλεοπτικό σταθμό της Συγγρού.



Το σενάριο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Reader δεν επιβεβαιώνεται ούτε από πηγές των δύο καναλιών, ούτε όμως και από τα περιβάλλοντα των δύο παρουσιαστών.

Άλλωστε η Φαίη Σκορδά φρόντισε να τοποθετηθεί επί του θέματος αναφέροντας στην εκπομπή της: «Εγώ, προφανώς, κάνοντας πλάκα αναφέρθηκα σε αυτή τη συνάντησή μας. Ήταν μία συνάντησή μας στο αεροδρόμιο, που συζητούσαμε πώς ήταν παλιά τα πρωινά, πώς είναι σήμερα, πώς έχουν εξελιχθεί. Όντως έχει αλλάξει η δομή των πρωινών εκπομπών, που η βάση τους παλαιότερα ήταν η ψυχαγωγία. Αυτές τις εκπομπές αγαπώ εγώ πολύ και ο Γρηγόρης και λέγαμε τι ωραία που θα ήταν να κάναμε κάτι τέτοιο μαζί αλλά σε ένα επίπεδο φιλικής κουβέντας, ρητορικό» ανέφερε η παρουσιάστρια, συνεχίζοντας: «Δεν μπορεί αυτό να το πάρει ένας δημοσιογράφος και να το κάνει στοιχείο ρεπορτάζ και το λέω και τώρα ξεκάθαρα: εμένα, ναι, μου αρέσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές όπως ήταν παλιά, όπως αυτές που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά μέχρι εκεί»



Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρώτα θα συζητήσει με τον ΑΝΤ1 και μετά με τα υπόλοιπα κανάλια ενώ η κατάσταση στη σχέση ΣΚΑΪ – Φαίης Σκορδά είναι πιο σύνθετη και δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν από το Πάσχα.

Reunion για το «Σόι» επιχειρεί ο Alpha

Το «Σόι» ήταν μια από τις πλέον επιτυχημένες σειρές του Alpha με πέντε χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας (2014-2019) που συνεχίζεται βέβαια μέχρι και σήμερα με επαναλήψεις συνοδευόμενες από υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Μάλιστα διακόπηκε με υψηλά νούμερα στις μετρήσεις σε μια χρονιά που στο κανάλι έγιναν ευρύτερες διοικητικές αλλαγές με τη σταδιακή αποχώρηση του Δημήτρη Κοντομηνά και την μετοχική είσοδο στον τηλεοπτικό σταθμό της εταιρείας «Motor Oil».

Ήταν η χρονιά που έριξε τίτλους τέλους το «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου μετά από 14 συνεχόμενες σεζόν ενώ ακριβώς το επόμενο καλοκαίρι, αυτό του 2020 αποχώρησε από τον Alpha και η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνοντας την δεκαπενταετή συνεργασία της με το κανάλι. Στον Alpha αποφασίστηκε η ευκαιρία που δεν δόθηκε για συνέχεια της σειράς πριν 4 χρόνια να δοθεί τώρα.

Ήδη διερευνούν το ενδεχόμενο για επαναφορά της σειράς με reunion των βασικών πρωταγωνιστών τουλάχιστον. Ήδη έχουν γίνει επαφές με πρόσωπα που είναι σε σειρές του σταθμού την τρέχουσα περίοδο όπως ο Μελέτης Ηλίας («Το προξενιό της Ιούλιας») και η Ρένια Λουϊζίδου («Φόνοι στο Καμπαναριό»).

Πρώτες επαφές έχουν γίνει και με πρόσωπα που αυτή τη στιγμή δεν έχουν τηλεοπτική παρουσία όπως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και θα ακολουθήσουν επαφές και με πρόσωπα που αυτή τη στιγμή δεσμεύονται από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχική πρόθεση του Alpha είναι να επαναφέρει τη σειρά για τουλάχιστον δύο ακόμη κύκλους. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.