Ads Top

Ο ALPHA επαναφέρει «Το σόι σου»


Η δημοφιλής σειρά του Alpha «Το σόι σου» υπήρξε μια από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού.

Κατά τη διάρκεια προβολής της από το 2014 έως το 2019 και για 5 ολόκληρες τηλεοπτικές σεζόν, ήταν πρώτη σταθερά σε τηλεθέαση, με τις επαναλήψεις να βρίσκονται επίσης, πολύ ψηλά στα νούμερα των προτιμήσεων του κοινού.




Ο λόγος που κόπηκε η σειρά, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο «Πάμε Δανάη» ήταν οι εσωτερικές ανακατατάξεις που γίνονταν στον Alpha εκείνη την εποχή.

Η πρόθεση του καναλιού ήταν από τότε να βρεθεί τρόπος να συνεχιστεί η σειρά, καθώς πάντα υπάρχει χώρος για μια ελληνική, οικογενειακή κωμωδία.



Όπως ανέφερε ο ο Αλέξης Μίχας στο ρεπορτάζ του, οι προσπάθειες από την πλευρά του Alpha για ένα sequel συνεχίζονται και ότι πλέον δεν αποτελεί εμπόδιο η συμμετοχή ενός ηθοποιού σε άλλη σειρά, ακόμα και άλλου καναλιού.

To εγχείρημα φυσικά, έχει μεγάλες δυσκολίες, αφού θα είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί το βασικό καστ, όπως είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην χθεσινή εμφάνισή της στην «Super Κατερίνα».



«Δεν κατάλαβα γιατί μας κόψανε. Έπρεπε να συνεχίσει. Τότε. Τώρα, άντε να μας βρεις» είπε η γνωστή πρωταγωνίστρια στην Κατερίνα Καινούργιου που την ρώτησε σχετικά.

Οι ηθοποιοί της σειράς:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Παύλος Ορκόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σοφία Πανάγου, Γιάννης Δρακόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Βίβιαν Κοντομάρη, Σόλων Τσούνης , Γωγώ Καρτσάνα.



ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.