Ads Top

«Εμφύλιος» στον ΑΝΤ1: «Χτύπημα» Παπαδάκη σε Λιάγκα - Το on air «καρφί» - σπόντα που θα συζητηθεί


Το σχόλιό του για τους... επόμενους στο πρόγραμμα του καναλιού δεν πέρασε απαρατήρητο!

Όλα καλά μεταξύ Παπαδάκη και Λιάγκα; Διότι τα καρφιά πάνε και έρχονται το τελευταίο διάστημα…

Πριν λοιπόν τους δούμε να φωτογραφίζονται αγκαλιά για να διαψεύσουν τις φήμες ότι δεν συμβαίνει τίποτα, να πούμε για την τελευταία «καρφάρα»!




Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν σχολίαζε (πολιτικά) το ταξίδι Κασσελάκη στην Αμερική και αναρωτιόταν αν μπορούσε να το αναβάλει, δεδομένου ότι στην Ελλάδα είχαμε εκλογές, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά, «Δεν με ενδιαφέρει τι πάει να κάνει… Εγώ δεν εξετάζω και δεν θα μπω στη διαδικασία αν έχει σπίτι, τι σπίτι είναι, γιατί πήγε στην Αμερική… Δεν με ενδιαφέρει σε τι σπίτι μένει» για να παρέμβει η Μαρία Αναστασοπούλου στη συζήτηση που είχε ανοίξει στο πάνελ λέγοντας, «Άρα δεν πάει για τα χειμωνιάτικα»!

Σε αυτό το σημείο λοιπόν πετάγεται ο Παπαδάκης αντιδρώντας για να πει όλο νόημα απευθυνόμενος στην Αναστοσοπούλου, «Ναι μωρέ κι εσύ… Άντε παράτα μας από εκεί. Θα το πουν οι επόμενοι μετά αυτό»!



Αυτό λοιπόν το «Θα το πουν οι επόμενοι αυτό», εννοώντας ο Γιώργος Λιάγκας και η εκπομπή του που ακολουθεί θα πουν αν πάει για τα χειμωνιάτικα ή όχι, δεν πέρασε απαρατήρητο… Και δεν πέρασε απαρατήρητο γιατί η φράση Παπαδάκη ήταν εμφανώς υποτιμητική και απαξιωτική, θέλοντας να διαχωρίσει το πρωινό του από την εκπομπή του Λιάγκα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.