Ads Top

Μαθεύτηκε η αλήθεια: Ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου - Κώστα Πηλαδάκη!


Το καλοκαίρι στην Μύκονο ήταν αρχικά να γίνει ο γάμος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη, αφού το ζευγάρι πήρε την απόφαση μετά από πολλά χρόνια σχέσης να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ωστόσο, ο γάμος τους αναβλήθηκε ξαφνικά με πολλούς να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί και το ζευγάρι πήγε πολύ πιο πίσω το μυστήριο.




Η αλήθεια για την αναβολή του γάμου Παναγιωτακοπουλου - Πηλαδάκη


Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου καλεσμένη σε εκδήλωση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I love Σου Κου, σχετικά έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε.



«Το είναι έγκυος ή δεν έχω να το ακούσω χρόνια. Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή αλλά πήρε μια αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων», ξεκαθάρισε για την αναβολή του γάμου.

Οι σχέσεις με τα παιδιά του


«Είμαστε τρία χρόνια μαζί με καπάρωσε. Είμαστε το μόνο ζευγάρι που αλήθεια δεν τσακωνόμαστε, απλά μπορεί να μην μιλάμε μέσα στο σπίτι και μετά απλά σαν να μην συνέβη τίποτα. Γνωριστήκαμε σε επαγγελματικό ραντεβού αρχικά και μετά έτυχε μέσω παρέας και ξαναβγήκαμε δύο - τρεις φορές και πολύ μετά ήρθε το ερωτικό. Δεν με φλέρταρε στην αρχή ο Κώστας, ήταν πολύ κύριος».



«Δεν ήμουν ποτέ το άτομο που σκεφτόμουν τα παιδιά. Σκεφτόμουν ότι "δεν ξέρω αν θελήσω παιδιά". Τα αγαπούσα τα παιδιά, αρκεί να μην ήταν δική μου ευθύνη. Είμαι πολύ καλή με τα παιδιά και πραγματικά τα αγαπάω, απλά δεν θα ήθελα γιατί το θεωρώ πολύ μεγάλη ευθηνή. Δεν ξέρω μελλοντικά αν θα γίνει, αλλά σε πρώτη φάση έχω προτεραιότητα τη δουλειά. Με τα παιδιά του Κώστα η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Είναι πολύ καλά παιδιά». εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.