Ads Top

Επική δήλωση Πέπε Ρέινα για Παναθηναϊκό!


Δείτε τι δήλωσε ο τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ..

O Πέπε Ρέινα είχε αντιμετωπίσει τον Panathinaikos σε μία από τις πιο ένδοξες στιγμές του και η επιστροφή του στην Αθήνα με τη Βιγιαρεάλ ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τη θυμηθεί!




Ένας άνθρωπος ο οποίος θα βρεθεί αύριο στο ΟΑΚΑ και ξέρει όσο κανένας άλλος τον Panathinaikos, ανήκει στη Βιγιαρεάλ! Πρόκειται για τον Πέπε Ρέινα, τον τερματοφύλακα ηλικίας 41 ετών!

Ο Ρέινα έπαιξε σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού. Ήταν στην ήττα με 3-1 από τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League τη σεζόν 2001-2002. Τότε, ο Ρέινα είχε περάσει στο 84’ ως αλλαγή, εξαιτίας ενός τραυματισμού του βασικού γκολκίπερ Μπονάνο.



Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρέινα ρωτήθηκε για εκείνο το ματς και απάντησε γελώντας πως δεν μπορεί να το ξεχάσει, γιατί τότε δεν ήταν καραφλός!

«Θυμάμαι το ματς στην Βαρκελώνη. Τότε ο τερματόφυλακας μας χτύπησε και μπήκα αλλαγή . Τότε είχα φόβο και… μαλλιά (σ.σ. γέλια) . Ηταν στους «8» αυτός ο αγώνας και τον θυμάμαι καλά» ήταν η απάντηση του Ρέινα.



Σε ότι αφορά το παιχνίδι, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πόση όρεξη έχουν που επιστρέφουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Βέβαιως για μας αυτή η διοργάνωση αποτελεί βασικό στόχο. Πριν από 14-15 χρόνια η Βιγιαρεάλ άρχισε να γράφει ιστορία και σε αυτή τη διοργάνωση. Ελπίζω ότι θα περάσουμε και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το τι παιχνίδι περιμένει αύριο: «Οι πρώτοι αγώνες στο Group Stage είναι πολύ σημαντικοί. Μια νίκη θα μας δώσει μεγάλο προβάδισμα ειδικά εκτός έδρας. Έχουμε καινούργιο προπονητή εδώ και 1, 5 εβδομάδα. Έχουμε αρχίσει ήδη να αφομοιώνουμε ορισμένα πράγματα από όσα μας λέει».

Για το αν μια νίκη μετά την έλευση του νέου προπονητή: «Οι νίκες πάντα βοηθάνε. Αυτό που προσπαθούμε είναι να μοιάσουμε στην ομάδα που θέλει ο προπονητής μας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και μια νίκη θα μας βοηθήσει».

Για το αν γνωρίζει τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα που απέκλεισε την Μαρσέιγ. Έχει κάνει 3/3 στο πρωτάθλημά της. Ξέρω ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι σε φόρμα».

Για το πόσους ευρωπαϊκούς αγώνες έχει παίξει συνολικά: «Απ΄ότι μου έχουν πει φτάνω τις συμμετοχές του Ίκερ. Παίζω πολλά χρόνια και μακάρι να παίξω ακόμα περισσότερα. Δεν είναι εύκολο».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.