Ads Top

«Κάποιες άλλες...» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου «σπάει» τη σιωπή της για τα βίντεο με την Ιωάννα Τούνη (vid)


Τα είπε όλα η Βρισηίδα Ανδριώτου με λίγες λέξεις.. Τι είπε και για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησαν το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. 




Προχώρησαν σε μεγάλες αποκαλύψεις, αφού αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για όλα, ξεκινώντας από την σχέση τους, φτάνοντας μέχρι και στον πρόσφατο τσακωμό του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η μελαχρινή Influencer, λοιπόν, δεν δίστασε να απαντήσει και για τις δύο φιλίες της, οι οποίες έληξαν άδοξα, ξεκινώντας από την τελευταία, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και για την Ιωάννα Τούνη, καθώς μετά από δύο βίντεο που ανέβηκαν στα προφίλ τους στο Tik Tok έγιναν θέμα συζήτησης ξανά.




Το ξεκαθάρισμα της Βρισηίδας Ανδριώτου για τα βίντεο με την Ιωάννα Τούνη και τις φίλες φίδια



«Αν έπρεπε να διαλέξω να κλειστώ σε ένα ασανσέρ ή να βγω για καφέ με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θα επέλεγα το δεύτερο, πιο πολύ για να της πω face to face τα πράγματα που με πείραξαν, αλλά αυτό είναι παλιό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά.



Και εξήγησε για τα κοινά βίντεο με την Ιωάννα Τούνη: «Δεν ξέρω. Δε γνωρίζω τι μου λες. Εγώ έκανα ένα Tik Tok trend, απλά επειδή ήταν trend εκείνη την περίοδο. Κι εγώ το είδα από κάπου αλλού, κάποιες άλλες το κάνανε πρώτες, κάποιες άλλες το κάνανε μετά από μένα. Ποιος έκανε πρώτος τι, φαίνεται στις ημερομηνίες κάτω από τα βίντεο».

«Δεν νομίζω ότι έχεις στη ζωή σου φίλους φίδια, αυτή τη στιγμή τα έχεις ξεδιαλύνει όλα», πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.