Ads Top

Με Φουστέρ η Βιγιαρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό!


Η ανάρτηση για το Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ και οι ευχές στον Ολυμπιακό..

Στην Αθήνα με τη Βιγιαρεάλ βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός πρώην άσος του Ολυμπιακού είναι στο τεχνικό τιμ και προχώρησε σε ανάρτηση για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.




Ο Νταβίντ Φουστέρ αγαπήθηκε στον Ολυμπιακό.

Η ποιότητά του και η μαχητικότητά του τον έκαναν να είναι από τα αγαπημένα παιδιά της ερυθρόλευκης εξέδρας. 


Ο 41χρονος πλέον Φουστέρ έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2010 έως το 2016. Μέτρησε 169 ματς, τα περισσότερα από κάθε άλλον σύλλογο στην καριέρα του και είχε 45 γκολ και 26 ασίστ.



Τη σεζόν 2016-17 ο Φουστέρ κρέμασε στη Χετάφε τα παπούτσια κι έκτοτε έχει στόχο να γίνει προπονητής. Ο ίδιος είναι βοηθός στο τεχνικό τιμ. Ήταν με τον Κίκε Σετιέν, είναι και τώρα με τον Χοσέ Ρόχο Μαρτίν Πατσετά.

Ο Φουστέρ, λοιπόν, αφίχθη με την αποστολή στην Αθήνα και το απόγευμα βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την τελευταία προπόνηση των Ισπανών πριν την αυριανή αναμέτρηση. 



Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2004-05 κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 28 αγώνες, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Κατά την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, ο Φουστέρ ανέβασε μία φωτογραφία από το στάδιο κι έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Τι αναμνήσεις σε αυτό το Στάδιο! Έτοιμοι για το αυριανό πρώτο παιχνίδι ομαδικής σκηνής UEL κόντρα στον Παναθηναϊκό! Χρόνια πολλά και για τον Ολυμπιακό στο πρώτο του παιχνίδι!».

Να σημειωθεί ότι στην καριέρα του κόντρα στο «τριφύλλι» ο Φουστέρ είχε 9 ματς. Μέτρησε 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σ’ αυτά τα παιχνίδια κατέγραψε 3 ασίστ και πήρε μία κίτρινη κάρτα.

Η ανάρτηση του Φουστέρ:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.