Ads Top

«Του έστειλα μήνυμα και του είπα "είσαι..." - Η συνομιλία Ελίζαμπεθ Ελέτσι με Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star


Τι του είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και για ποιο λόγο..

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, το πρωί της Παρασκευής 25/8 και αποκάλυψε δημόσια το μήνυμα που έστειλε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφότου εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το Survivor All Star, αλλά και μετά την αλλαγή στην εμφάνισή του με τα κοτσιδάκια του.




Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει και κάποιο από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, βάζοντας στο στόχαστρο την Ραμόνα Βλαντή, απαντώντας για την επιθυμία της να γίνει παρουσιάστρια, ενώ ουσιαστικά δεν γνωρίζει να μιλάει καλά ελληνικά.


Η συνομιλία της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο





«Του έστειλα μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου, είχαμε επικοινωνήσει όταν βγήκε και μιλούσαμε μιάμιση ώρα το βράδυ και είδα μετά από μία εβδομάδα ξαφνικά ότι πήγε αλλού (για τα κοτσιδάκια). Εννοείται ότι του έστειλα μήνυμα και του είπα "είσαι απαράδεκτος και έπρεπε σε εμένα να έρθεις". Μου είπε "δεν ήξερα καν"», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού εξήγησε, όμως, πως έχει αφήσει πίσω της το ριάλιτι πια, αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Έχω μία σχέση, περνάω πάρα πολύ όμορφα, είμαι ερωτευμένη. Θα με βλέπατε και με νυφικό σε ένα επόμενο στάδιο. Έχει γίνει η πρόταση, εγώ πρέπει λίγο να το μελετήσω, γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό».



Όσον αφορά στη Ραμόνα Βλαντή, επισήμανε: «Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, δεν γίνεται να μιλάς σπαστά ελληνικά και να θέλεις να γίνεις παρουσιάστρια. Δεν γίνεται μία επειδή σώνει και ντε θέλει να γίνει παρουσιάστρια και δεν ξέρει και καλά ελληνικά... γιατί δεν είναι Ελληνίδα. Όμως, είναι εξαιρετική κοπέλα, την αγαπώ κι είναι και φίλη μου. Για την παρουσίαση δεν θα της ταίριαζε, γιατί όντως δεν μιλά άπταιστα ελληνικά. Παιδιά είμαστε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.