Ads Top

Παγιδευμένοι Spoiler 25/8: Νεκpή η Άννα;


Spoiler βόμβα για την σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1..

Την ώρα που η επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, με την Άννα στο επίκεντρο, εκείνη δεν ακούει οδηγίες και λαμβάνοντας ένα τηλεφώνημα από τον δολοφόνο, δέχεται να τον συναντήσει στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. 




Η Κωνσταντίνα Γαρνέλη αποκαλύπτει στο περιοδικό Tv24 τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι.

Η Άννα κατευθύνεται στο υπηρεσιακό ασανσέρ, όπως της ζήτησε η φωνή, προκειμένου να κατέβει στο υπόγειο. 

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παρακολουθούν όλους τους χώρους απ’ όπου πρέπει να περάσει η Άννα από τις κάμερες. 



Όταν η πόρτα του κεντρικού ασανσέρ ανοίγει… εκείνη δεν είναι μέσα. «Πού είναι;», φωνάζει ο Ανδρέας. «Της είχα εξηγήσει», ωρύεται ο Σταύρος. 

Ο Δημήτρης βγαίνει τρέχοντας από το βαν και βλέπει ένα drone. Τηλεφωνεί στον πατέρα του.

«Είσαι στο νοσοκομείο;», τον ρωτάει. Ο Σπύρος απαντάει πως ναι αφού βρίσκεται εκεί με το αφεντικό που του προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας. Ο Δημήτρης του λέει να πάει να δει το παιδί που σώθηκε από τα χέρια του δολοφόνου. Ο Σπύρος τρέχει αλλά… δεν είναι εκεί. Το έχουν απαγάγει. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει. Τρέχει να ψάξει την Άννα.




Το παγιδευμένο ασανσέρ



Η Άννα κατευθύνεται στο ασανσέρ. Ο Δημήτρης τη βρίσκει και τη σταματάει. «Πρέπει να είμαι μόνη μου αν είναι να δω ποιος είναι», του φωνάζει. «Δεν θα πας πουθενά», της απαντάει έντονα εκείνος. «Θα πάω», επιμένει η Άννα. Τσακώνονται. Εκείνη την ώρα φτάνουν ο Σταύρος και ο Ανδρέας. «Είναι παιχνίδι. Αντιπερισπασμός για να απάγει το παιδί», της εξηγεί ο άντρας της. Εκείνη την ώρα το ασανσέρ που είναι παγιδευμένο, αρχίζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να κατεβαίνει τους ορόφους και στο τέλος να διαλύεται από τη σύγκρουση. Αν η κοπέλα είχε μπει θα είχε σκοτωθεί. Της βάζουν τις φωνές γιατί δεν άκουσε τις εντολές τους. «Το ίδιο θα κάνατε στη θέση μου. Είχα μια ευκαιρία», τους απαντάει. «Αυτή η ευκαιρία θα μπορούσε να σου στοιχίσει τη ζωή», της λέει ο Δημήτρης ο οποίος δεν θα άντεχε με τίποτα να τη χάσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.