Ads Top

Στοίχημα: Προκαλεί ο άσσος στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”


Γεμάτο είναι το κουπόνι της Κυριακής (27/08) με αναμετρήσεις που έχουν μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Νιουκάστλ - Λίβερπουλ εντόπισε δυνατό προγνωστικό το Betarades.gr. Στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε και για το Μουντομπάσκετ 2023 με αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων και αποτελέσματα.

 

Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι  η Νιουκάστλ. Τα είχε πάει σαφώς καλύτερα στην πρεμιέρα της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς συνέτριψε με 5-1 την Άστον Βίλα. Ξέρει να εκμεταλλεύεται το γήπεδό της, καθώς στα έξι πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της, μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 0-2 από την Άρσεναλ. Ακόμη, σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς στα τρία τελευταία ματς, φιλικά και επίσημα, στο γήπεδο της, έχει σημειώσει έντεκα τέρματα. Ταυτόχρονα, λειτούργησε πολύ καλά στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς δέχτηκε μόλις ένα γκολ.

 

Με ανατροπή έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ,που επικράτησε με 3-1 επί της Μπόρνμουθ, χωρίς, όμως να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Στην πρεμιέρα της στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του Κλοπ είχε αναδειχθεί ισόπαλη (1-1) με την Τσέλσι. Καλή η παρουσία της (3-1-1) στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, ενώ στο πιο δυνατό τεστ ηττήθηκε με 4-3 από τη Μπάγερν Μονάχου. Τα πάει καλά στην επίθεση, καθώς έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και στα δέκα τελευταία ματς, φιλικά και επίσημα. Μόνο σε έναν, όμως, από τους εφτά τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της, κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

 

Βελτιωμένη παρουσιάζεται στα εντός έδρας παιχνίδια της η Νιουκάστλ, που σκοράρει με ευκολία, ενώ η Λίβερπουλ έδειξε ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρά τη νίκη επί της Μπόρνμουθ. Θα ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 2.25.

 

Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.