Ads Top

2 χρόνια μετά τις καταγγελίες: Έτσι είναι σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος


Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου σχετικά με την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος πρώην συντρόφου του.

Ο άλλοτε τηλεοπτικός παρουσιαστής, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια ήρεμη ζωή με τη σύζυγό του, ενώ ακόμα και τα μέρη που επιλέγει να βγει για βόλτα είναι απόμερα, ούτως ώστε να αποφεύγονται οι κάμερες και τα φλας. 




Έτσι δε γνωρίζουμε τίποτα πλέον για την καθημερινότητα του πρώην παρουσιαστή

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος,  δραστηριοποιούνταν και επαγγελματικά στην Αλόννησο, όπου διατηρούσε επί χρόνια ένα καφέ, όμως στο μαγαζί του μπήκε οριστικό λουκέτο πριν από λίγους μήνες με αποτέλεσμα φέτος το καλοκαίρι ο ίδιος να μη βρίσκεται στο νησί των Σποράδων.



Στενός του φίλος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάστασή του και το πώς ζει μετά τις καταγγελίες λέγοντας:

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει».

Ύστερα από δύο χρόνια απόλυτης μοναχικότητας, ο φακός του του gossip-tv.gr, απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε πανηγύρι στη Νέα Μηχανιόνα όπου έκανε τη βόλτα του μαζί με την σύζυγό του, την Παρασκευή 25 Αυγούστου.



Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.