Ads Top

Survivor - Τριαντάφυλλος: Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει το μεγαλύτερο ψέμα στο παιχνίδι - «Νικητής με διαφορά ο…»


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Τριαντάφυλλο - Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά για το Survivor All Star
Τι έκανε η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο και... εξαπάτησε το τηλεοπτικό κοινό, ποιος θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 200.000 ευρώ και η κόντρα του τραγουδιστή με τους δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι.




Καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος και δεν σταμάτησε να… πυροβολεί για το Survivor All Strar, τον Ατζούν και τους πρώην συμπαίκτες του.

«Η κόντρα μου με τον Βασάλο ξεκίνησε με όσα είπε όταν έφευγαν για τον Άγιο Δομίνικο. Αντί να σκέφτονταν τότε το ταξίδι, το νησί, τους αγώνες, έλεγε ειρωνικά για το 60% και την τηλεθέαση. Δεν του κρατάω κακία, απλά τον τρολάρω», αν και στη συνέχεια σχολιάζοντας αν θα τον ήθελε στην καινούρια του εκπομπή στο OPEN, τόνισε πως όσες φορές ήταν σε πάνελ «μιλούσε με κέρμα»!



Από εκεί και πέρα, δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να σχολιάσει το Survivor All Star, προβλέποντας ότι μεγάλος νικητής θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης και όχι ο Σάκης Κατσούλης. Μάλιστα, τόνισε πως είναι ήδη μπροστά στους ψήφους με μεγάλη διαφορά.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα του με τον Γιώργο Κορομί, η οποία ξεκίνησε από όταν ήταν μαζί στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ισχυρίστηκε πως φέτος η παραγωγή του έδινε έτοιμα ψάρια να τα παρουσιάζει ως… δική του ψαριά και πως όταν το αποκάλυψε αυτός, δεν το ξαναείδαμε!

Δείτε μετά το 20.30, αλλά και το περιβόητο βίντεο με τα ψάρια:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.