Ads Top

Όλη η Ελλάδα συντονισμένη: Καθηλώνει το τρέιλερ της νέας υπερπαραγωγής ΑΝΤ1 με τίτλο «Η Μάγισσα» (vid)


«Έρχεται το ελληνικό Game of Thrones» - Η σειρά που θα βλέπει όλη η Ελλάδα από τον Σεπτέμβρη
Ανατριχίλα προκάλεσε στους τηλεθεατές το πρώτο trailler της νέας σειράς του ΑΝΤ1 από την ομάδα των «Άγριων Μελισσών».

H πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.




Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου, η συγκεκριμένη παραγωγή μυθοπλασίας αποτελεί το δυνατό χαρτί του καναλιού του Αμαρουσίου για την επόμενη χρονιά αλλά και μία ιστορία που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο στο trailer διακρίνονται μεταξύ άλλων η Έλλη Τρίγγου, η Κατερίνα Λέχου και ο Τάσος Νούσιας.

Παράνομοι έρωτες, πειρατές, μάχες, θα λάβουν χώρα στη μικρή οθόνη με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα να συγκλονίζει.

Η υπόθεση

Μάνη 1817…Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αλλά για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;



Οι Καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, διαφεντεύουν την περιοχή με πυγμή κι αίσθημα δικαίου.

Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά.

Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους. Από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι Γερακάρηδες; Οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους. Έμβλημά τους το γεράκι.

Διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των Καπεταναίων..

Αποθέωση στο Twitter

Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν ασχολίαστο γράφοντας μάλιστα διθυραμβικά Tweets!

Κάποιοι έκαναν λόγο για σειρά έπος, άλλοι μίλησαν για ανατριχιαστικές σκηνές, ενώ όλοι ανυπομονούν για την πρεμιέρα! Τέλος δεν έλειψε και η σύγκριση με το Game of Thrones!


ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.