Ads Top

Super Κατερίνα: Οι πρώτες αποφάσεις, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν


Όλα τα ονόματα - Οι οικονομικές συμφωνίες των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, όπου κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης, κάνει στο TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου τον απολογισμό της, παινεύει τον εαυτό της για τις επιτυχίες της και σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα τηλεοπτικά -και όχι μόνο- σχέδιά της.





Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου



Απολαμβάνεις την πρωτιά σου ή σε τρομάζει;

«Όχι, δεν την απολαμβάνω και αυτό είναι το κακό μ’ εμένα. Επειδή είμαι πολύ δουλευταρού, αλλά τις περισσότερες φορές βλέπω το ποτήρι μισοάδειο, σκέφτομαι ότι αυτό με γεμίζει ευθύνη για εμένα, για την ομάδα, για την παραγωγή και για το κανάλι, οπότε θα πρέπει και του χρόνου να μην πάει τίποτα λάθος. Βέβαια δεν είναι φυσιολογικό αυτό, πρέπει και λίγο να χαλαρώνουμε».

Ναι, αλλά η επιτυχία είναι πάντα κάτι καλό!

«Σίγουρα χαίρομαι για το αποτέλεσμα, σίγουρα νιώθω περήφανη για την ομάδα μου αλλά και για τον εαυτό μου γιατί δούλεψα αρκετά πράγματα με τον εαυτό μου, με την ψυχραιμία μου, με το πώς χειρίστηκα τις καταστάσεις κ.λπ. για να μπορέσω να διαχειριστώ μια αρκετά δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Ο στόχος μου να είναι ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν».

Τα νούμερα τα παρακολουθείς φανατικά;



«Ναι, βέβαια, φανατικά. Τι πάει και τι δεν πάει καλά, τι πρέπει να αλλάξεις, όλα! Ακόμα και αν ένα θέμα κάνει νούμερα που εμένα δεν μου άρεσε, ακόμα και αυτό με προβληματίζει και το συζητάμε όλοι μαζί και κυρίως με τον Θέμη Μάλλη».

Πάντως όλοι λένε για εσένα ότι είσαι πολύ δουλευταρού, όπως είπες και πριν. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησες μέχρι και σήμερα. Δεν έχεις επαναπαυτεί στις δάφνες σου.

«Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω! Και εγώ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είμαστε από τις λίγες παρουσιάστριες που ξεκίνησαν σαν ρεπόρτερς. Οταν έχεις ξεκινήσει έτσι και ξέρεις τι σημαίνει να ξενυχτάς, να έχεις αυτό το άγχος και την αγωνία, εννοείται πως έχεις δουλέψει πολύ για να έχεις φτάσει σ’ ένα σημείο. Εχω μια ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ. Δηλαδή, εγώ μπορεί να φύγω, να κάνω φωτογράφιση, να πάω σπίτι μου, αλλά δεν σταματάω να μιλάω στο τηλέφωνο γιατί αγχώνομαι και θέλω το καλό αποτέλεσμα της επόμενης μέρας».

Ποιος είναι ο απολογισμός της σεζόν που πέρασε;

«Δυσκολεύτηκα, αλλά ήταν από τις λίγες φορές που είπα στον εαυτό μου “μπράβο”. Είναι από τις λίγες χρονιές που το έκανα γιατί δεν περίμενα κι εγώ να χειριστώ κάποιες κοινωνικές καταστάσεις. Στην παρέα μου τα συζητάω, αλλά τηλεοπτικά επειδή έχω τη στάμπα της ξανθιάς, της Barbie που είναι στην ψυχαγωγία, ένιωσα ότι την έδιωξα από πάνω μου και αυτό μου άρεσε και με χαροποίησε. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου».

Με τη συνέντευξη στον πρωθυπουργό δοκιμάστηκες σε κάτι τελείως διαφορετικό. Εχεις σκεφτεί να κάνεις ποτέ βραδινό;

«Οχι, όχι! Το έχω συζητήσει με τον Νίκο Κοκλώνη και το κανάλι, και μάλιστα το κανάλι μού έχει προτείνει για του χρόνου να κάνουμε κάτι βραδινό, αλλά είμαι σε μια φάση που ενώ αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου, θέλω να επικεντρωθώ και να φτιάξω το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Θέλω λοιπόν να κάνω αυτό που κάνω καλά (επαγγελματικά)! Δεν θέλω άλλα άγχη, θέλω να χαλαρώσω και να προχωρήσω το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής και να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Οπότε καλά είμαστε εδώ που είμαστε, να κάνω αυτό που κάνω όσο το κάνω καλά και για όσα χρόνια γίνεται. Από εκεί και πέρα μελλοντικά ποτέ δεν ξέρεις, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι παράλληλα».

Θα δούμε τη νέα σεζόν αλλαγές στην εκπομπή;



«Είμαστε σε συζητήσεις! Η πρόθεσή μου είναι η ομάδα να παραμείνει η ίδια, από εκεί και πέρα ο καθένας συζητάει για τον εαυτό του. Εγώ δεν θα μπω ποτέ μπροστά να μιλήσω για τα οικονομικά του άλλου, ούτε θα ασχοληθώ αν κάποιος μπορεί να παίρνει περισσότερα από εμένα. Εμένα με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά μου».

Τα επαγγελματικά όνειρα της Κατερίνας ποια είναι;

«Αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω! Πάρα πολύ! Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σ’ ένα ωραίο περιβάλλον όπως είναι ο ALPHA, η εταιρεία παραγωγής Barking Well, με ωραίους ανθρώπους και να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να πηγαίνει τόσο καλά, να έχει αποδοχή και να κοιμάμαι ήσυχη. Ξέρεις, τα βράδια κοιμάμαι ήσυχη! Κάνω μια πολύ ωραία δουλειά, δεν έχω τύψεις, δεν έχω προσβάλλει κανέναν, δεν έχω θίξει κανέναν. Είμαι πολύ ικανοποιημένη να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω με επιτυχία! Μου αρέσει το πρωινό και θέλω να το συνεχίσω».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.