Ads Top

Μαριλένα Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η καλλονή αδερφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου


Αναλογίες μοντέλου, μελαχρινή και καλλονή..

Περνάει ξέγνοιαστες στιγμές σε ελληνικά νησιά αφού τόσο τα προσωπικά της όσο και τα επαγγελματικά της κυλούν έτσι όπως τα θέλει! 




Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το φινάλε του My Style Rocks πήρε την παρέα της και τον σύντροφό της κι επισκέφθηκε για ακόμα μια χρονιά τα Κουφονήσια.

Μεταξύ των φωτογραφιών με τα καταγάλανα νερά και τα εντυπωσιακά μαγιό της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κι ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να είναι τρισευτυχισμένη, στην αγκαλιά της αδερφής της,, Μαριλένας.


Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου



Η Ηλιάνας Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1988 στη Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα (γενν. 1986). Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και μοιράζονται τα πάντα! Μπορεί να μην την βλέπουμε συχνά στα media αφού η Μαριλένα έχει επιλέξει να κρατήσει ένα πέπλο προστασίας από το επάγγελμα της αδερφής της αλλά που και που κάνει την εμφάνισή της και ομορφαίνει τα πλάνα!

Η μητέρα της



«Η αδερφή μου σε παιδική ηλικία ήταν κούκλα. Εγώ ήμουν σε κακόμοιρο! Ήρθα Αθήνα γιατί ήθελα να 
φύγω από την Πάτρα. Όταν ήρθα στην Αθήνα μου έλειπε η οικογένειά μου! Έχω πολύ καλή σχέση με την οικογένειά μου και μου έλειπαν μου ήταν πολύ δύσκολο να μην είμαι με την μαμά και την αδερφή μου», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Ηλιάνα.







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.