Ads Top

Survivor Trailer 26/6: Η εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα στο παιχνίδι (vid)


Έρχεται εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα - Όλα όσα θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star, πότε θα προβληθεί και γιατί
Όλα όσα θα δείτε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star (26/6, 21:00).




Τα πάνω κάτω θα φέρει το νέο επεισόδιο (26/6) τoυ Survivor All Star, που αναμένεται να εκτοξεύσει την τηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης.

Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.

Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις αναμένεται να είναι για ακόμη μια φορά η Σταυρούλα Χρυσαειδή που θα έρθει σε νέα κόντρα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με φόντο τις ψηφοφορίες.



Από εκεί και πέρα, μια νέα εβδομάδα ξεκινάει με την πρώτη ατομική ασυλία η οποία θα φέρει εντάσεις και θα κριθεί στις λεπτομέρειες με όλους τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στον στίβο μάχης.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στο συμβούλιο του νησιού που θα αναδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος για τη νέα εβδομάδα, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει πως ο παίκτης με τις καλύτερες επιδόσεις, θα έχει το δικαίωμα να υποδείξει ακόμη έναν παίκτη ως υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.