Ads Top

Survivor Διαρροή 22/6: ΒΟΜΒΑ! Αυτός αποχωρεί την Τρίτη


Όλοι τον είχαν για νικητή και τελικά αποχωρεί πρόωρα την Τρίτη.. 
Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν μόνο η αρχή για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και αναμένεται να σαρώσει την τηλεθέαση της prime time.




Από την επόμενη εβδομάδα, το τηλεοπτικό κοινό θα δει πολλά. Σερί ατομικές ασυλίες και αποχωρήσεις. Ατομική ασυλία και πρώτος υποψήφιος την Δευτέρα. Ατομική ασυλία και δεύτερος υποψήφιος την Τρίτη. Μαζί και αποχώρηση. Ατομική ασυλία και 1ος υποψήφιος την άλλη Τετάρτη. 2η ατομική ασυλία και 2ος υποψήφιος, μαζί και ανακοίνωση αποχώρησης την άλλη Πέμπτη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η αποχώρηση της Τρίτης είναι και η πιο σημαντική καθώς ένα εκ των μεγάλων φαβορί, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, θα πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο.



Παρότι μέσα στους υποψηφίους προς αποχώρηση (ως 1ος) θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μπάρτζης, δεν θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει καθώς η 24ωρη ψηφοφορία του δίνει ασφάλεια.

Αυτός που όμως θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε χαμηλή προτίμηση στην ψηφοφορία που έγινε και με βάση αυτή θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.