Ads Top

«Κόλπο γκρόσο» από NBA ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός;


Διαβάστε για ποιον Ευρωπαίο παίκτη θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός αν...

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται σε κάθε πιθανό και... απίθανο σενάριο πλέον σχετικά με τις κινήσεις που ετοιμάζει για την ενίσχυση του.

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε πολλά μέτωπα για να ενισχυθεί το φετινό καλοκαίρι και μια από τις αγορές που κοιτάζει, όπως είναι λογικό, είναι και το ΝΒΑ. 




Οι πράσινοι φαίνεται πως θέλουν να φέρουν στο ΟΑΚΑ ότι καλύτερο κινείται και μια από τις περιπτώσεις που δεδομένα εξετάζουν είναι και αυτή του Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ-σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς και είναι ένας από τους παίκτες που αρέσει πολύ στον Εργκίν Αταμάν για τη φροντ λάιν που θέλει να έχει στον Παναθηναϊκό… Οι «πελεκάνοι» άφησαν στην άκρη το συμβόλαιο των 2.6 εκατ. δολαρίων που θα είχε για τη σεζόν 2023-24 και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί ζεστά τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του.

O MVP του περασμένου Ευρωμπάσκετ με 17.2 πόντους και 6.9 ριμπάουντ, το οποίο κατέκτησε η Ισπανία (2022) μένει ελεύθερος ακριβώς πάνω στο άνοιγμα της «free agency» του ΝΒΑ (1η Ιουλίου) και το πρώτο του μέλημα είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική, όπου αγωνίζεται από το 2016 σε Νικς, Χόρνετς και Πέλικανς την τελευταία τριετία.



Φέτος είχε 6.9 πόντους και 4.7 ριμπάουντ αλλά σε λίγες συμμετοχές (38 ματς σε 12 λεπτά μέσο όρο στο παρκέ). Ο 29χρονος Ερνανγκόμεθ φέρεται να μην έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη σε αυτήν την ηλικία και περιμένει τις προσεχείς μέρες τις προτάσεις από τις ομάδες του ΝΒΑ.

Εφόσον δεν βρει αυτό που θέλει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, τότε θα εξετάσει την επιστροφή στην Ευρώπη και τότε ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει επίσημη πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Βέβαια, οι πράσινοι δεν θα «παίζουν» μόνοι τους σε αυτή την περίπτωση, αφού θα υπάρξει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης που είναι η ομάδα που τον «ανακάλυψε», ενώ σίγουρα θα μπουν στο «κόλπο» κι άλλες.






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.