Ads Top

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.90 στο “Oriel Park”


Ενδιαφέρουσες είναι οι επιλογές που δίνει το κουπόνι παμε στοίχημα της Παρασκευής (30/06) με τους αγώνες που περιλαμβάνει. Ξεχωρίζει προγνωστικό από την ανώτερη κατηγορία της Ιρλανδίας και την αναμέτρηση Ντάνταλκ  -Σάμροκ Ρόβερς, όπου αναμένονται αρκετά γκολ. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω!

 

Δεν διεύρυνε στα τέσσερα παιχνίδια το νικηφόρο σερί της η Ντάνταλκ, που αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Σεντ Πάτρικς. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος είχε επικρατήσει επί των Κορκ Σίτι (1-2) και Ντροχέντα (1-2) και έχει βελτιώσει τη θέση της (4η) στη βαθμολογία. Παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στην έδρα της, με απολογισμό τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε τελευταία φορά (1-2) από τη Σλίγκο Ρόβερς. Έχει σκοράρει συνολικά 15 φορές στους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες στο γήπεδό της. Σε κανέναν εξ αυτών, όμως, δεν διατήρησε αλώβητη την εστία της.

 

Από σπουδαία νίκη με 1-0, στο ντέρμπι κορυφής με τη Ντέρι, προέρχεται η Σάμροκ Ρόβερς. Έτσι, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και αύξησε στους εφτά βαθμούς τη διαφορά της από τις δύο ομάδες που είναι πιο πίσω. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, με μοναδική εξαίρεση το 2-2 με την Μποέμιανς. Ηττήθηκε τελευταία φορά στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, με 1-0 από την Κορκ Σίτι. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 47 γκολ σε 23 αγώνες. Μόνο σε ένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όμως, μακριά από το γήπεδό της, κράτησε το μηδέν στην άμυνα της.

 

Η Σάμροκ Ρόβερς είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πετυχαίνει  εύκολα γκολ, ενώ σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και η Ντάνταλκ, που είναι δυνατή στην έδρα της και σκοράρει κατά  ριπάς. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

 

Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.