Ads Top

Survivor Στατιστικά 6/5: Η μεγάλη μάχη Σάκη-Σταυρούλας στην κατάταξη - Ποιος είναι τελευταίος


Ποιος είναι πλέον στην κορυφή και ποιος στην τελευταία θέση..

Μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε φρέσκα φρέσκα τα στατιστικά των παικτών.

To ριάλιτι του ΣΚΑΪ καθηλώνει με τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις, ενώ την τελευταία εβδομάδα είδαμε δύο παίκτες να αποχωρούν.




Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς και δεν πήρε και λίγα χρήματα, εδώ που τα λέμε. Χαμός έγινε με την αποχώρηση του Χάντα, παρεμπιπτόντως.

Από την άλλη, ο Νικόλας Αγόρου αποχώρησε μετά από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού και επέστρεψε επίσης στην Ελλάδα. Ούτε ο Φραουλίτσας θα πάρει λίγα χρήματα.

Αυτά όμως τα ξέρετε. Πάμε να σας δώσουμε την γενική εικόνα για το τι κάνουν οι παίκτες στο κομμάτι των στατιστικών.



Υπάρχουν δύο παίκτες που ξεχώριζαν, ξεχωρίζουν και θα ξεχωρίζουν. Ο λόγος για τον Σάκη, αλλά και τη Σταυρούλα, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έφερε την αποκαθήλωση του βασιλιά του παιχνιδιού.

Βέβαια, αυτή την εβδομάδα, ο Σάκης, ξεκίνησε δυναμικά και κατόρθωσε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Από την άλλη, η Σταυρούλα έκανε κάποιες απρόσμενες ήττες, οι οποίες της χάλασαν τον μ.ο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι δυο τους είναι μακράν οι καλύτεροι. Από και πέρα όμως. Ποιος είναι ο τρίτος πόλος; Η απάντηση εμπεριέχει πολλά ονόματα!

Ο ένας υποψήφιος για να πάρει το… χάλκινο μετάλλιο είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο παίκτης των Μπλε έχει ανέβει και πλέον χάνει μόνο από τον Σάκη.

Την ίδια στιγμή, καραδοκεί και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ακολουθεί κατά πόδας με 58.3%.



Κι αν νομίζετε ότι η διεκδίκηση για τριάδα τελείωσε, είστε γελασμένοι. Στο παιχνίδι είναι και ο Μπάρτζης, αλλά και ο Μάριος Πρίαμος, με την Στέλλα να είναι από πάνω τους και να κλείνει την πρώτη πεντάδα.


Survivor Στατιστικά 5/5: Ο Πίνακας με τα Στατιστικά




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.