Ads Top

Survivor Trailer 1/5: Τέλος η Ασημίνα από το παιχνίδι; (vid)


Βόμβα από το trailer του ΣΚΑΪ - Αποχωρεί η Ασημίνα; Δείτε τι άλλο έδειξε το trailer

Με κομμένη την ανάσα αναμένουμε τις εξελίξεις στο Survivor για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.


Το trailer για το σημερινό επεισόδιο (Τετάρτη 1/5) του Survivor κυκλοφόρησε και έχει σοκάρει μετά τον νέο τραυματισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Πρόκειται για την παίκτρια η οποία όσο ήταν υγιής δεν είχε αντίπαλο. Πλέον όμως, καθώς παίζει λαβωμένη, τα στατιστικά της έχουν πέσει πολύ χάνοντας έδαφος για το Γαλάτσι.



Η Ασημίνα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση χτες από τους κόκκινους καθώς όπως σχολίασε η Δαλάκα αποτελεί «βαρίδι» για την ομάδα με τον τραυματισμό της. Με δύο άντρες να έχουν βγει υποψήφιοι από τις άλλες ασυλίες όμως και την ίδια ακόμη όχι στο 100% η υποψηφιότητα είναι πιθανό να σημαίνει και το τέλος της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Σήμερα θα δούμε τους παίκτες να σχολιάζουν αυτή την υποψηφιότητα βόμβα. Ο Φάνης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα ενώ η ίδια η Ασημίνα δήλωσε πως ήταν επιθυμία των μπλε να έρθει αυτή η εξέλιξη. Τέλος σχολιάστηκε ξανά η «αρχηγεία» που έχει η Κατερίνα Δαλάκα στους κόκκινους παίρνοντας αυτή όλες τις αποφάσεις.



Στον στίβο μάχης τώρα βλέπουμε πως κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν να παίζουν κανονικά σήμερα. Ανάμεσα τους και η Ασημίνα η οποία θα τρέξει παρά την υποψηφιότητά της.

Αυτό το run όμως μπορεί να αποδειχτεί και το τελευταίο της ίδιας. Όπως φαίνεται και στο trailer, η Ασημίνα χτυπάει ξανά σοκάροντας όλους τους παίκτες. Η ίδια ξεσπάει σε κλάματα καθώς βλέπει ότι τα περιθώρια στενεύουν γι’ αυτήν. Έχοντας να δώσει αύριο αγώνα για την παραμονή της στο παιχνίδι η Ασημίνα μοιάζει με φαβορί για αποχώρηση αυτή τη στιγμή. Μένει να δούμε βέβαια και την σοβαρότητα του τραυματισμού σήμερα.

Survivor 1-5: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.