Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;
Άκρως ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το σημερινό επεισόδιο (21:00) του Survivor All Star, με μια ακόμη μάχη ασυλίας να έρχεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το χθεσινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, σάρωσε στην τηλεθέαση της prime time και όχι άδικα καθώς οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν με φόντο την 2η ασυλία της εβδομάδας, την οποία και κατέκτησαν οι κόκκινοι.




Ποια ομάδα θα συνεχίσει με νίκη στο Survivor; Ποια ομάδα θα κάνει το 2-1 στο επεισόδιο της Τετάρτης;

Θα είναι ξανά οι κόκκινοι; Διότι, μία νίκη φέρνει πάντα νέα ψυχολογία και δεδομένα. Θα είναι οι μπλε που έχουν καλύτερη αγωνιστικά ομάδα;


Survivor spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!



Οι κόντρες στον στίβο μάχης συνεχίζονται για Κόκκινους και Μπλε, που έχουν δώσει ήδη τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση, με τους Στέλιο Χανταμπάκη, Σπύρο Μαρτίκα και Νικόλα Αγόρου να περιμένουν σήμερα.. παρέα!



Κόκκινοι και Μπλε έχουν βαλθεί να προσφέρουν μόνο ανταγωνιστικά αγωνίσματα από εδώ και πέρα κάτι που φάνηκε και χθες, με το έως τώρα συνολικό σκορ για τις ασυλίες (μετά τις αλλαγές στις ομάδες) να βρίσκεται στο 7-6 υπέρ των κόκκινων.

Σήμερα αυτό όμως θα αλλάξει, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα κάνουν την ανατροπή και θα πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά για την 3η ασυλία της εβδομάδας!



Αντίθετα, οι κόκκινοι θα οδηγηθούν σε ακόμη ένα δύσκολο συμβούλιο του νησιού, όπου και θα κληθούν να υποδείξουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.